reza1388 5 ارسال شده در مرداد 94 با سلامدوستان من سایتی با j2storeراه اندازی کرده و پلاگین بانک ملت روش پیدا کردم و نصب شده است هم چیز درست هست می خوایم بعد از پرداخت و نمایش تشکر از پرداخت می خوام بعد از چند ثانیه به صفحه دانلود های من بره وکاربر فایل را دانلود کنه به چه صورت می تونم کد نویسی کنم یا برای جوملا ماژولی هست که این کار راصورت دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 94 با سلام بصورت خوب و عالی میتونید کد نویسی کنید :دی برای اینکار شما حتما باید به کندویسی جوملا آشنا باشید که همون php در یک ساختار خواص برای فریم ورک جوملاست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در شهریور 94 با سلام بصورت خوب و عالی میتونید کد نویسی کنید :دی برای اینکار شما حتما باید به کندویسی جوملا آشنا باشید که همون php در یک ساختار خواص برای فریم ورک جوملاست یا حق خب به چه صورت راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ببینید باید تا حدی اشنا باشید با افزونه نویسی به پلاگن پرداختتون برید (منظورم کدهاش هستن) و در مرحله آخر با php یا js یک ریدارکت براش تعریف کنید شاید بفرمایید خیلی کلی گفتم ودر حالی که شما به افزونه نویسی اشنا باشید این کفایت میکنه اگه اشنا نیستید بهتر از همه این دردسر ها www.SoS110.ir هستش یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر