ali208 1 ارسال شده در مرداد 94 سلام. فایل configuration.php در جوملا3 بنده غیر قابل نگارشه. مشکل از کجاست؟ آیا اصلا مشکلی ایجاد می کنه؟ در ضمن از ampps استفاده میکنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در مرداد 94 سلام. فایل configuration.php در جوملا3 بنده غیر قابل نگارشه. مشکل از کجاست؟ آیا اصلا مشکلی ایجاد می کنه؟ در ضمن از ampps استفاده میکنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 اگر از داخل بخش مدیریت قابل ویرایش باشه فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه اما اگر میخواید قابل ویرایش باشه دسترسی رو بر روی 777 تنظیم کنید که من پیشنهاد نمیکنم اما اگر جوملا نصب میشه و توی قسمت تنظیمات کلی مشکلی نداره فکر نکنم مشکلی باشه. در ضمن از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ 2 واکنش ها : ali208 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 با سلام وخسته نباشید این که فایل Configuration.php غیر قابل نگارش است به دلیل امنیت جوملاست. زیرا در این فایل اطلاعات اتصال به پایگاه داده ذخیره میشود. و غیرقابل نگارش بودن ان احتمال نفوذ را تا حد زیادی کاهش می دهد. موفق باشید. 1 واکنش ها : ali208 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) اگر از داخل بخش مدیریت قابل ویرایش باشه فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه اما اگر میخواید قابل ویرایش باشه دسترسی رو بر روی 777 تنظیم کنید که من پیشنهاد نمیکنم اما اگر جوملا نصب میشه و توی قسمت تنظیمات کلی مشکلی نداره فکر نکنم مشکلی باشه. در ضمن از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ اتفاقا اگه توجه کرده باشی داخل عکس گذاشتم که ،داخل تنظیمات کلی ،غیر قابل نگارشه... غیر قابل نگارش بودنش در تنظیمات کلی مشکلی ایجاد نمیکنه.مثلا در روند طراحی سایت؟؟ ویرایش شده مرداد 94 توسط ali208 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 همانطور که عرض کردم این از امنیت جوملاست و در روند طراحی سایت تاثیری ندارد بلکه باعث جلوگیری از نفوذ می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر