Mr.President 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان، خسته نباشید من دو تا مشکل توی rss برام پیش اومده که البته به دلیل کم تجربه بودن خودمه ولی خوشحال میشم راهنماییم کنید. 1. من میخوام وقتی کسی روی لینک rss سایتم کلیک کنه، یه تعدادی از آخرین مطالب سایت (مثلاً 10 تا) براش به نمایش در بیاد (حالت معمولی یک rss) ولی توی rss جوملا1.6 سایت من فقط مطالب صفحهی اصلی دیده میشه. راه حل چیه؟ 2. توی خیلی از سایتها مثل تبیان وقتی که روی آیکن rss توی نوار آدرس کلیک میکنیم، چند تا لینک وجود داره که مربوط به بخشهای مختلف اون سایته، آیا تو جوملا هم میشه چنین چیزی داشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام آره میشه از افزونه RSS جومینا استفاده کن یه جستجو بزنی فورا پیدا میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.President 0 ارسال شده در فروردین 90 آقا ممنون که جواب دادی اگه منظورتون اینه، من که هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم، ضمناً بعید میدونم که کاراییش به سؤال بنده مربوط بشه و باز هم بعید میدونم که این کامپوننت با جوملا 1.6 سازگا باشه. بنده سؤالاتم رو تکرار میکنم و منتظر جواب شما دوستان میمونم: مشکل بنده این بود که در rss سایتم فقط مطالب ویژه شده نشون داده میشه ولی بنده مایلم که تعداد یشتری دیده بشه و سؤالم این بود که بعضی از سایتها، مثل سایتهای خبری یا همون تبیان که بالا عرض کردم، وقتی که توی نوار آدرس، روی آیکن rss این سایتها کلیک کنید،هم rss بخشهای مختلفشون به صورت مجزا و هم rss کل سایتشون دیده میشه (مثلا بخش ورزشی، سینما و..) حالا این کار توی جوملا 1.6 امکانپذیره یا خیر بازم از توجهتون ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 من فکر میکنم شما باید برای هر بخش سایتتون یه آر اس اس تعریف کنید بعد یک صفحه ایجاد کنید و توش اون لینکها رو به صورت دستی وارد کنید مثل اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر