nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 سلام من از کامپوننت جوم شاپینگ استفاده میکنم برای طراحی یک سایت کتاب فروشی آنلاینسوال من اینکه برای یک کتاب باید یک سری ویژگی ها مثل نوع جلد , نام مولف و انتشارات و غیره ایجاد کنم مناین ویژگی ها رو ایجاد میکنم در جوم شاپینگ ولی برای نمایش اینها در سایت باید چه کار کنم من میخوام این اطلاعات در بخش کامپوننت به نمایش دربیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima_motlagh 2 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام باید برین توی هر محصول و از تب ویژگی ها اونایی که ایجاد کردین انتخاب و ذخیره کنید. ویرایش شده مرداد 94 توسط nima_motlagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 انتخاب میکنم ولی وقتی ذخیره میکنم و برمیگردیم به قسمت ویژگی ها اون ویژگی که انتخاب کرده بودم از حالت انتخاب در اومده یعنی اصلا انگار چیزی انتخاب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 انتخاب میکنم اما اصلا ذخیره نمیشن لیست ویژگی هایی که ایجاد کردم در پایگاه داده در جدول jshoping_atttr ذخیره شده اند و مقادیرشون هم در جدول value اما اینکه برای یک محصول یک ویژگی انتخاب میکنیم هیج جا ذخیره نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر