احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام من یه فرم تماس با ما دارم میخوام وقتی کاربر دکمه submit رو زد اطلاعات فرم به gmail ام ارسال باشه به بخش : global configuration< server<maile setting> رفتم اما تنظیماتش رو نمی دونم چطوری انجام بدم فرم رو تست میکنم میزنه تابع ایمیل را نمی توان فراخوانی کرد!!!!!! ممنون میشم راهنمایی کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 روی لوکال کار می کنید؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 روی لوکال کار می کنید؟ نه رو هاستم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) آدرس ایمیل مدیریتت با آدرس جی میلت ست شده؟ آدرس سایت رو می زارید ویرایش شده مرداد 94 توسط mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 من اصلا تو هاستم ایمیل نساختم فقط یه جیمیل دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 الان یه ایمیل تو هاستم ساختم مشخصات اونو تو mail setting زدم حالا دکمه ارسال رو میزنم دیگه پیغام خطا نمیده حتی یه نسخه به خودم میفرسته ولی برا ایمیل سایتم ارسال نمیشه!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 الان یه ایمیل تو هاستم ساختم مشخصات اونو تو mail setting زدم حالا دکمه ارسال رو میزنم دیگه پیغام خطا نمیده حتی یه نسخه به خودم میفرسته ولی برا ایمیل سایتم ارسال نمیشه!!!!!!!!!!!!!! مطمئنی جی میلتو درست وارد کردی. چون من الان روی سایتم جی میل ست کردم مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 ممنون میشم اگر دقیقا بهم بگید باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 من خودم این کار را کردم تو تنظیمات کلی - > سرور یه قسمت هست به اسم ایمیل فرستنده (یا مشابه این) جی میلمو اونجا وارد کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر