abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 در نتایج جستجوی گوگل به جای عنوان سایت من اسم قالب و شرکت اون رو نشون میده و متن زیر این جستجو هم ارور Strict Standards رو نمایش میده. درحالیکه من این ارور رو مخفی کردم. آیا راهی برای تغییر عنوان و توضیح نمایش داده شده در نتایج جستجوی گوگل وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 برای تغییر عنوان از مدیریت منو وارد منویی که عکس خانه در کنار آن وجود دارد بشوید روی منویی که علامت ستاره دارد(ممکن است پیش خوان/خانه/صفحه اصلی و... باشد) بشویدو در تب گزینه های نمایش صفحه عنوان سایت را عوض کنید. در مورد توضیحات گوگل هم توضیحات سایت را از تنظیمات کلی پر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 برای تغییر عنوان از مدیریت منو وارد منویی که عکس خانه در کنار آن وجود دارد بشوید روی منویی که علامت ستاره دارد(ممکن است پیش خوان/خانه/صفحه اصلی و... باشد) بشویدو در تب گزینه های نمایش صفحه عنوان سایت را عوض کنید. در مورد توضیحات گوگل هم توضیحات سایت را از تنظیمات کلی پر کنید. من این کارو انجام دادم اما متاسفانه هیچکدام تغییری نکرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 توضیحات سایت در تنظیمات گوگل بدین زودی تغییر نمیکند. در مورد مشکل اول دسترسی به هاست را ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 توضیحات سایت در تنظیمات گوگل بدین زودی تغییر نمیکند. در مورد مشکل اول دسترسی به هاست را ارسال کنید یوزر و پسورد هاست رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید پنل مدیریت رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید پنل مدیریت رو پیام خصوصی به شما ارسال نمیشه چطور اطلاعاتمو براتون بفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 الان چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 الان چک کنید همچنان این پیغام رو میده نام کاربری رضا قاسمی نمی تواند پیغامی دریافت نماید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 صندوق دریافتم پر شده بود الان بررسی کنید نباید مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با سلام در مورد توضیحات سایت ارور نمایشی مربوط به ماژول vvisit_counter می باشد که باید آنرا غیرفعال کنید. در مورد عنوان هم شما عنوان کل سایت را ادرس سایت قرار دادید و عنوان منوی اصلی را نام شرکت که هر دو در نوار عنوان نمایش می یابند و بدون مشکل می باشند. ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 با سلام در مورد توضیحات سایت ارور نمایشی مربوط به ماژول vvisit_counter می باشد که باید آنرا غیرفعال کنید. در مورد عنوان هم شما عنوان کل سایت را ادرس سایت قرار دادید و عنوان منوی اصلی را نام شرکت که هر دو در نوار عنوان نمایش می یابند و بدون مشکل می باشند. سلام من ماژولی به این نام ندارم. و اینکه عنوان رو من نام سایت خودم قرار دادم اما گوگل اسم قالب و شرکت قالب رو نمایش میده نه عنوانی که من گذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 سایت را دوباره به گوگل معرفی کنید. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 سایت را دوباره به گوگل معرفی کنید. میشه بگید چجوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abniro 2 ارسال شده در مرداد 94 سایت را دوباره به گوگل معرفی کنید. خیلی ممنونم با این روش درست شد. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر