mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام جومشاپینگ ارائه شده در این آدرس در بعد از نصب با خطا مواجه می شود لطفا راهنمایی کنید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-joomshopping-%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-3.html اینم پیغام خطا 500 - یک خطا اتفاق افتاده استJHtml: :bootstrap پشتیبانی نمی شود. فایل یافت نشد برگشت به صفحه کنترل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام جومشاپینگ ارائه شده در این آدرس در بعد از نصب با خطا مواجه می شود لطفا راهنمایی کنید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-joomshopping-%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-3.html اینم پیغام خطا500 - یک خطا اتفاق افتاده استJHtml: :bootstrap پشتیبانی نمی شود. فایل یافت نشد برگشت به صفحه کنترل از دوستان کسی نظری یا مشکل مشابهی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 از دوستان کسی نظری یا مشکل مشابهی نداره دوست عزیز با سلام مجدد خطای 500 مربوط به هاست میشه شما روی یک هاست دیگه و یا لوکال امتحان کنید اگر باز با خطا مواجه شدید مشکل از فایل شماست ویا فایل را به درستی از حالت فشرده خارج نکرده اید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 روی لوکال هم تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 روی لوکال هم تست کردم روی لوکال این پیغام را می دهد. نسخه جوملا من 2.5 هست یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 روی لوکال این پیغام را می دهد. نسخه جوملا من 2.5 هست یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است روی جوملا 3 هم این پیغام را می دهد خطاآپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد حداکثر اندازه آپلود فایل PHP بیش از حد کوچک است: این تنظیمات را باید در فایل php.ini برای هر دو متغیر upload_max_filesize و post_max_size در تنظیمات PHP انجام دهید. (واقع در فایل php.ini و / یا فایل htaccess) من upload_max_filesize را در فایل php.ini روی 20 مگابایت قرار داده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 روی جوملا 3 هم این پیغام را می دهدخطاآپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد حداکثر اندازه آپلود فایل PHP بیش از حد کوچک است: این تنظیمات را باید در فایل php.ini برای هر دو متغیر upload_max_filesize و post_max_size در تنظیمات PHP انجام دهید. (واقع در فایل php.ini و / یا فایل htaccess) من upload_max_filesize را در فایل php.ini روی 20 مگابایت قرار داده ام آیا کسی این افرونه رو نصب کرده و به درستی کار کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
micro77 3 ارسال شده در مرداد 94 آیا کسی این افرونه رو نصب کرده و به درستی کار کنه منم نصب کردم همین ارور را میداد بعد upload_max_filesize را در فایل php.ini روی 020 مگابایت قرار دادم حالا موقع نصب میره تو کما !!! صفحه صفید نشون میده ! ریفریش میزنم این پیام را میده نصب کامپوننت: کامپوننت دیگری در حال استفاده از پوشه می باشد: C:\xampp\htdocs\madar\components\com_jshopping 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
micro77 3 ارسال شده در مرداد 94 منم نصب کردم همین ارور را میداد بعد upload_max_filesize را در فایل php.ini روی 020 مگابایت قرار دادم حالا موقع نصب میره تو کما !!! صفحه صفید نشون میده ! ریفریش میزنم این پیام را میده نصب کامپوننت: کامپوننت دیگری در حال استفاده از پوشه می باشد: C:\xampp\htdocs\madar\components\com_jshopping خودم راه حل این مشکل را پیدا کردم با استفاده از نصب از روی پوشه اقدام کنید! فایل را در پوشه tmp آپلود کنید و اکسترکت کنید در یک پوشه و مسیر پوشه را در نصب از روی پوشه بدید و نصب کنید! سرور شما محدودیت فایل آپلودی از طریق php داره. ( اگه روی هاست هستید همین پیام خطا رو به پشتیبانی ارسال کنید براتون درست میکنند . چون شما دسترسی ندارید. و راه دیگه. فایل نصبی رو با نرم افزار ftp مثل فایل زیلا بفرستید توی هاست. و داخل پوشه ی tmp اکسترکت کنید. بعد در قسمت نصب افزونه از طریق پوشه، بدون هیچ تغییری دکمه نصب رو بزنید. باید نصب بشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 خودم راه حل این مشکل را پیدا کردم با استفاده از نصب از روی پوشه اقدام کنید! فایل را در پوشه tmp آپلود کنید و اکسترکت کنید در یک پوشه و مسیر پوشه را در نصب از روی پوشه بدید و نصب کنید! سرور شما محدودیت فایل آپلودی از طریق php داره. ( اگه روی هاست هستید همین پیام خطا رو به پشتیبانی ارسال کنید براتون درست میکنند . چون شما دسترسی ندارید. و راه دیگه. فایل نصبی رو با نرم افزار ftp مثل فایل زیلا بفرستید توی هاست. و داخل پوشه ی tmp اکسترکت کنید. بعد در قسمت نصب افزونه از طریق پوشه، بدون هیچ تغییری دکمه نصب رو بزنید. باید نصب بشه) روی لوکال تست کردم بازم صفحه سفید می آره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) روی لوکال تست کردم بازم صفحه سفید می آره ویرایش شده مرداد 94 توسط Reza Dindar 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 آقا رضا میشه نحوه نصبتو بگی؟ لینک جوملا 3 که نصب کردی هم اگه بگی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 یک جوملا خام نصب و تست کنید افزونه مشکلی ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 آقا رضا میشه نحوه نصبتو بگی؟ لینک جوملا 3 که نصب کردی هم اگه بگی ممنون میشم با سلام آقا محسن ببین اول یک ومپ سرور 2.5 دانلود کن. بعد این جوملا ی 3.3.6 جومینا رو دانلود و روی ومپ سرور نصب کن بعد از نصب فایل افزونه رو انتخاب کن و دکمه نصب رو بزن مسیرش میشه این کنترل پنل ==> افزونه ها ==> مدیریت افزونه ها ==> انتخاب فایل ==> بارگزاری و نصب لینک دانلود جوملا 3.3.6 جومینا: کلیک کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام آقا محسن ببین اول یک ومپ سرور 2.5 دانلود کن. بعد این جوملا ی 3.3.6 جومینا رو دانلود و روی ومپ سرور نصب کن بعد از نصب فایل افزونه رو انتخاب کن و دکمه نصب رو بزن مسیرش میشه این کنترل پنل ==> افزونه ها ==> مدیریت افزونه ها ==> انتخاب فایل ==> بارگزاری و نصب لینک دانلود جوملا 3.3.6 جومینا: کلیک کنید! همین کار ها رو کردم بزار باز امتحان کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 بازم صفحه سفید http://uupload.ir/files/x4n7_s.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 بازم صفحه سفید http://uupload.ir/files/x4n7_s.jpg 1- چرا از پرت 8080 استفاده میکنید؟ 2- جوم شاپینگ رو یک بار دیگه امتحان کنید. اگر امتیاز نداری بگو آپلود کنم برات بهت لینکش رو بدم. 3- آخرین نسخه ومپ رو دانلود کردی؟ 4- اگر با آخرین نسخه ومپ و آخرین نسخه جوملا 3.3.6 و بدون استفاده از پرت 8080 نصب نشه یعنی فایل شما ایراد داره. اگر بازم نشد پیام خصوصی بده لینکش رو بهت بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 چون پرت های شبکمون پره مجبورم آخرین نیخه ومپ سرور و دارم جوملارم از همون لینکی که دادی گرفتم جومشاپینگم از سایت دانلود کردم اگه. میشه. همون جومشاپینگی که نصب کردی و آپلود کن ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
micro77 3 ارسال شده در مرداد 94 این ورژن 4.10.3 هست با همه php ها sql ها سازگار نیست یا این ها را ارتقا بده یا بهتر از سایت سازنده جومشاپینگ ورژن پایین تر برای جوملا3 دانلود کنی مثلا JoomShopping-4.7.1 و فایل فارسی را از این نسخه استراکت کن بذار داخل او ورژن اصلی. منم همین کار کردم الان راحت دارم استفاده میکنم بدون حتی یک ارور موفق باشی 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
micro77 3 ارسال شده در مرداد 94 اینم آدرس سایت اصلی https://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/downloads/archive.html?lang=en نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 اینم آدرس سایت اصلی https://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/downloads/archive.html?lang=en دوست عزیز خیلی ممنون. تواین سایت ثبت نام کردم ولی هیچ ایمیل فعالسازی نیومد. اگر خودت داری ممنون میشم پ.خ بفرستی واسم با فایل های فارسیش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر