mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان عزیز دوستان فرم پرداخت با RSForm ایجاد کردم چطور می تونم کاری کنم کاربر بعد از پرداخت مبلغ به آدرس مورد نظر من برگشت داده شود؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 میتونید افزونه را ویرایش کنید به صورتی که پس از بازگشت از درگاه در صفحه تایید صحت پرداخت لینکی به صفحه مورد نظر وجود داشته باشد. 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 میتونید افزونه را ویرایش کنید به صورتی که پس از بازگشت از درگاه در صفحه تایید صحت پرداخت لینکی به صفحه مورد نظر وجود داشته باشد. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 باید این مورد را از آقای میری بپرسید تا بهتر راهنمایی تون کنند ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 باید این مورد را از آقای میری بپرسید تا بهتر راهنمایی تون کنند ... میشه اگر باهاشون در ارتباط هستید اطلاع بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما از کدام درگاه استفاده می کنید ؟ فایل php اصلی پلاگین رو قرار بدید تا بهتون بگم کجا رو ویرایش کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 از درگاه زرین پال استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gladiator20 0 ارسال شده در مرداد 94 ba salam mikhstam afzoneh dargahe elektroniki bara joomla nasb konam az koja mitonam download konam ?? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 ba salam mikhstam afzoneh dargahe elektroniki bara joomla nasb konam az koja mitonam download konam ?? به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوالات خود را در تاپیک جدید و به صورت فارسی بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوالات خود را در تاپیک جدید و به صورت فارسی بنویسید آقای میری فکر می کنم از این فایل استفاده می شود http://s3.picofile.com/file/8202280284/zarinpal_gateway.php.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما دوست عزیز شما فایل سیستم رزرواسیون جوملا ای که بنده نوشتم رو کپی کردید فایل اشتباهی ارسال کردید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 فکر می کنم این فایل باشد http://s3.picofile.com/file/8202526092/rsform_zarinpa_good.zip.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما ماژول کد شده ست و امکان تغییر وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر