mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام و عرض معذرت از دوستان به دلیل اینکه شاید سوالم تکراری باشه آیا سیستم فروش فایل که در لینک زیر قراردارد روی جوملا 2.5 هم کار می کند http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-3-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C.html با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 خیر خوب سیستم فروش فایل برای جوملا 2.5 هست. یک تایپیک آقای انگوتی داره ولی لینکش کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 تصحیح شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 تصحیح شد. آقای قاسمی آیا این افزونه محدودیت برای حجم فایل یا پسوند فایل ها دارد. من فایل 4 مگابایتی هم نمی توانم در آن قرار دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 در تاپیک مورد نظر مطرح کنید تا آقای انگوتی پاسخ گو باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 در تاپیک مورد نظر مطرح کنید تا آقای انگوتی پاسخ گو باشند دوستان عزیز من سیستم فروش فایل آقای تهرانی (جوملا3) را نصب کردم ولی در موقع خرید پیغام ERR می دهد مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 بعد از ERR باید عددی نوشته شده باشه درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 بعد از ERR باید عددی نوشته شده باشه درسته ؟ هیچی ننوشته اولش می زد درگاهی انتخاب نشده بعد که از پیش فرض خارج کردم گذاشتم روی زرین پال و درگاه خودمو وارد کردم می زنه ERR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 مبلغ پرداختی و Api زرین پال رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 مبلغ پرداختی و Api زرین پال رو چک کنید مبلغ 2000 ريال و API الان روی یک سایت دیگه داره کار می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز Api برای هر سایتی متفاوته 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز Api برای هر سایتی متفاوته آقای قاسمی حق با شما بود من معذرت می خوام فقط یه مشکل دارم من در سایتم از صفحه اینترو استفاده می کنم با این نام index.html زمانی که پرداخت انجام می شود ، بعد از پرداخت به جای ارجاع به صفحه سایت و نمایش شماره فاکتور به صفحه اینترو می رود در سایت دیگرم هم تست کردم بعد از بازگشت به صفحه نخست می رود لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 این دیگه مربوط میشه به کدهای افزونه که خود آقای تهرانی باید پاسخگو باشند 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 این دیگه مربوط میشه به کدهای افزونه که خود آقای تهرانی باید پاسخگو باشند چطوری می توان این موضوع را به آقای تهرانی خبر داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 94 چطوری می توان این موضوع را به آقای تهرانی خبر داد. احتمالا مشکل از سئو سازی هست که روی سایت هاتون نصب میکنید افزونه دارای عملکرد 100 درصدی است و کاملا درست است مشکل را نه در افزونه بلکه در جاهای دیگر سایت دنبال نمایید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 احتمالا مشکل از سئو سازی هست که روی سایت هاتون نصب میکنید افزونه دارای عملکرد 100 درصدی است و کاملا درست است مشکل را نه در افزونه بلکه در جاهای دیگر سایت دنبال نمایید آقای تهرانی با تشکر از پاسخگوئیتون من روی این سایت www.yootab.org هیچ افزونه ای بابت سئو سازی ندارم تنها چیزی که بود xmap بود که اونم پاک کردم. اما بعد از پرداخت وجه در زرین پال به صفحه اینترو سایت بازگشت داده می شود. در صورت نیاز نام کاربری و کلمه عبور را برای شما ارسال خواهم کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 یکبار صفحه اینترو رو حذف کنید و چک کنید. من مشکلی با کامپوننت ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) یکبار صفحه اینترو رو حذف کنید و چک کنید. من مشکلی با کامپوننت ندارم الان تو یکی دیگه از سایت هام داره کار می کنه و بعد از پرداخت به صفحه خانه ارجاع داده می شود www.yadetouneh.ir ویرایش شده مرداد 94 توسط mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 صفحه اینترو رو غیر فعال کنید فعلا چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 صفحه اینترو رو غیر فعال کنید فعلا چک کنید بدون اینترو کار می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که آدرس Callback سایت همراه با index.php وارد نشده یعنی هنگام بازگشت به سایت مقادیر به index.html ارسال می شوند. 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که آدرس Callback سایت همراه با index.php وارد نشده یعنی هنگام بازگشت به سایت مقادیر به index.html ارسال می شوند. من فکر می کنم مستقیم به index.php می رود چون بعد از پرداخت صفحه اصلی (خانه) را باز می کند نه صفحه پرداخت رو. در سایتی intro داره صفحه اصلی رو نمایش میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 من فکر می کنم مستقیم به index.php می رود چون بعد از پرداخت صفحه اصلی (خانه) را باز می کند نه صفحه پرداخت رو. در سایتی intro داره صفحه اصلی رو نمایش میده. میشه Call Back را تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر