behrad 7 ارسال شده در تیر 94 درود بر همگیمیخوام یک لینکی بدم به دوستان در صفحه های اجتماعی که وقتی روی لینک کلیک میشه یه سری عکس و نوشته نشون بده وببینن ولی وقتی کاربر اومد توی صفحه اصلی دیگه نتونه بره تو اون صفحه یعنی نباشه یا نتونه پیدا کنه چطوری میشه اینکار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما راستش دقیق اطلاع ندارم از منابع سرور میشه فهمید همچین چیزی رو یا نه اما بنده یک روش که همیشه خودم استفاده می کنم اینه که میام یک key یا کلید تعریف میکنم بعد که میخام به کاربراهایی که باید وارد شوند در ادرس اون کلید رو اضافه می کنم منظور به آخر آدرس است بعد در صفحه مورد نظر یک کد می نویسم که کلید رو چک کنه اگر کلید اکی بود و همراه ادرس اومد خوب اجازه بده کاربر وارد شه ولی اگر کلید همراه ادرس نبود یا به هر دلیلی هویت کاربر طوری بود که از ف-ی-س ب-و-ک نیومد اجازه نده صفحه رو ببینه برای انجامش باید برنامه نویسی بدونید ولی اگر کاری نداره و به نظرم روش خیلی مطمئنی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 منوی مورد نظر را از نوع Hidden menu یا منوی مخفی بسازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر