nasrin-r 2 ارسال شده در تیر 94 یک ماژول اسلاید شو برای جوملا 3 میخوام mod_slideshowck_1.3.1 این ماژول نصب کردم خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 لطفا پیغام خطا را بذارید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما http://extensions.joomla.org/extension/slideshow-ck نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 سلام من اینو دانلود و نصب کردم ولی عکس ها رو نشون نمیده یا فقط یک قسمتی از عکسو نشون میده مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 width و height اسلاید شو رو باید تعیین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 تعیین کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز منظورم اینه با تعیین عرض و ارتفاع مشکل نمایش قسمتی از عکس حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 اصلا این اسلاید شو کلا مشکل داره وقتی عنوان عکس و لودینگ نشان داده میشه عکس رو نشون نمیده ولی وقتی اینها نیستن عکس رو نشون میده یعنی فاصله بین دو تا اسلاید آخه ینی چی !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 با قالب های دیگری تست کنید من با همین اسلاید شو Ck قالب قائم رو ساختم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر