mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 با سلام دوستان عزیز در صفحه ابتدایی سایتم از SP Tab استفاده کردم متاسفانه در لود ابتدایی سایت بارگزاری دکمه های تب به کندی صورت می گیرد مشکل از کجاست؟ اینم آدرس سایت: www.yadetouneh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 94 تست شد مشکلی وجود ندارد و تب ساز کاملا عادی و درست کارمی کند. اگر مشکلی دارید مرورگر خود را بروز کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 تست شد مشکلی وجود ندارد و تب ساز کاملا عادی و درست کارمی کند. اگر مشکلی دارید مرورگر خود را بروز کنید. دوست عزیز یعنی دکمه های تب هم همزمان با لود صفحه نمایش داده شد؟ بازم ممنون بابت تستتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از نسخه تب ساز است. شما این تب ساز رو از این لینک دانلود و دوباره امتحان کنید. http://extensions.joomlafarsi.com/component/k2/item/download/72_dfd9c3584601ddbb5724348570c54cde.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 94 http://extensions.joomlafarsi.com/component/k2/item/download/46_ca8e15df45d913458ffd4ee3383f13c8.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز شما میتونید نسخه جوملاتون به 3.3.6 اتقاء بدید وبعد این پلاگین رو از آدرس زیر دانلود،نصب وفعال کنید اگر مشکلی وجود داشته باشه باید حل بشه. لینک دانلود: کلیک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز شما میتونید نسخه جوملاتون به 3.3.6 اتقاء بدید وبعد این پلاگین رو از آدرس زیر دانلود،نصب وفعال کنید اگر مشکلی وجود داشته باشه باید حل بشه. لینک دانلود: کلیک کنید. مشکل از لینکی بود که از وب گذر گذاشته بودم. آن را غیرفعال کردم سرعت لود درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر