me64 4 ارسال شده در تیر 94 با سلام ميخوام وقتي هر عكسي در content به نمايش ميزارم اندازه عكس به اندازه مثلا 350px طول و 450px عرض نمايش داده شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اگر با k2 انجام بدید میشه البته بنده پیشنهاد نمی کنم ازش استفاده کنید یه پلاگین هست فکر کنم اسمش autoresizeimage باشه که کارش دقیقا همین است جستجو کنید پیدا خواهید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اگر با k2 انجام بدید میشه البته بنده پیشنهاد نمی کنم ازش استفاده کنید یه پلاگین هست فکر کنم اسمش autoresizeimage باشه که کارش دقیقا همین است جستجو کنید پیدا خواهید کرد هر چي گشتم اين پلاگين رو نتونستم پيدا كنم اگه پلاگين رو بزاريد يا لينكش رو بديد ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 توی css قالب هم فکرکنم بشه با فایرباگ کد اشاره کردن به عکس رو دربیارید و در سی اس اس بهش ویژگی بدید 3 واکنش ها : me64، رضاقاسمی و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر