saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 سلام من در قالبم از هدر استفاده کردم تا وقتی در شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام ادرس سایتو وارد میکنم توضیحات سایت هم لود شود اما این کار برای من اجرایی نشده کل index.php قالبم رو پیوست کردم لطفا راهنمایی کنید مرسی index.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در تیر 94 توضیحات سایت چه ربطی به هدر داره|دمو بزارببینیم چه کردی و بیشتر توضیح بدید ببینیم چی می خوای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 توضیحات سایت چه ربطی به هدر داره|دمو بزارببینیم چه کردی و بیشتر توضیح بدید ببینیم چی می خوای من میخوام وقتی تو تلگرام ادرس سایتو زدم توضیحات سایت هم زیرش درج بشه مانند نمونه ای که ضمیمه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در تیر 94 من میخوام وقتی تو تلگرام ادرس سایتو زدم توضیحات سایت هم زیرش درج بشه مانند نمونه ای که ضمیمه کردم چه ربطی به هدرداره شما برو تو مدیریت منو.منوی اصلی.منوی خانه .تب گزینه های نمایش صفحه.تو عنوان صفحه توضیحاتی رو که می خوای بنویس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 چه ربطی به هدرداره شما برو تو مدیریت منو.منوی اصلی.منوی خانه .تب گزینه های نمایش صفحه.تو عنوان صفحه توضیحاتی رو که می خوای بنویس این کارو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و اون چیزی که من میخواستم انجام نشد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 من مشکلم حل نشده لطفا بگید چکار کنم باید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر