sasanbaneh 1 ارسال شده در تیر 94 با سلام خدمت اساتید جوملایی هنگامی که مطلب جدیدی را اضافه می کنم (کامپوننت محتوا جوملا) مطلب بدون مشکل و با تاریخ درست ثبت می شود اما وقتی که می خواهم آن مطلب را ویرایش کنم تاریخ آن به سال 777 تغییر پیدا می کند مشکل را چگونه حل کنم؟ لازم بذکر است نسخه جوملا 3.4.3 و نسخه زبان فارسی 3.4.3.2 می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) آیا تابحال از خود پرسیده اید که چرا جومینا و سایر وبسایت های توسعه جوملا جوملا 3.4 را منتشر نمیکنند؟؟؟ علت این است که جوملا 3.4 با تاریخ شمسی مشکل دارد. به همین دلیل پیشنهاد می شود تا زمان انتشار جوملا 3.5 بر روی جوملا 3.3 سایت های خود را بنا کنید. ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در تیر 94 آیا تابحال از خود پرسیده اید که چرا جومینا و سایر وبسایت های توسعه جوملا جوملا 3.4 را منتشر نمیکنند؟؟؟ علت این است که جوملا 3.4 با تاریخ شمسی مشکل دارد. به همین دلیل پیشنهاد می شود تا زمان انتشار جوملا 3.5 بر روی جوملا 3.3 سایت های خود را بنا کنید. الان تكليف من چيه؟ آيا امكان downgrade جوملا وجود دارد؟ چون من از آخرين ورژنش استفاده مي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 خیر تا بحال راهی برای مهاجرت معکوس پیدا نشده است. بهتر است جوملا 3.3 نصب کنید و طراحی خود را روی این نسخه از جوملا انجام دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در تیر 94 متاسفانه سايتم فعاله و نمى توانم از اول طراحيش كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) پس باید تا زمان انتشار جوملا 3.5 با همین جوملا بسازید. زمان انتشارش هم طبق گفته جوملا جهانی سه ماهه دوم سال 2015 هست که رد شده و هنوز خبری از جوملا 3.5 نیست ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : sasanbaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در مهر 94 الان تاریخ سایت من برای 10 روز پیشه چطوری بیارمش جلو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 زبان سایت رو انگلیسی کنید ببینید تاریخ میلادی هم عقبه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر