delshad1522 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من در جوملا 1.6 وقتی گزینه تماس رو درست میکنم و به منوی تماس با ما ربطش میدم این ارور رو میده اشکال از کجاست : Fatal error: Class 'ContentHelperRoute' not found in helper.php on line 366 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 اگه در لوکال استفاده میکنید از این ارور ها زیاد میده. که این به ورژن لوکلاتون هم برمیگرده. یکی از فایل ها رو پیدا نمیکنه نظر من اینه که یه بار دیگه جوملا رو نصب کن یا جوملا رو به 1.6.1 ارتقا بده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
delshad1522 0 ارسال شده در فروردین 90 من رو هاست نصب کردم ولی این ارور بازم هست . جوملام 1.6.1 هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست من پکیج کامل فایل 1.6.1 رو رو هاست اکسترک کن و پوشه اینستال رو پاک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
delshad1522 0 ارسال شده در فروردین 90 من این کارم کردم ولی بازم نشد ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر