pasar 0 ارسال شده در فروردین 90 من کامپوننت جومینا رو نصب کردم ولی در بالای صفحه این ارور ها رو مشاهده می کنم Warning: fopen(/home/massageo/domains/massageonline.ir/public_html/components/com_adsmanager/cron.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/massageo/domains/massageonline.ir/public_html/components/com_adsmanager/adsmanager.php on line 2103 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/massageo/domains/massageonline.ir/public_html/components/com_adsmanager/adsmanager.php on line 2104 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/massageo/domains/massageonline.ir/public_html/components/com_adsmanager/adsmanager.php on line 2105 اینم لینک صفحه http://www.massageonline.ir/ads.html?page=write_ad&catid=2 لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 در تنظيمات php هاست بايد نمايش پيغام هاي خطا خاموش باشد! اگر سرور اين كار رو انجام نداده شما به صورت زير عمل كنيد! یک فایل php.ini محلی بسازید و این کد رو درون اون قرار بدید safe_mode = off اگر نشد بايد با مديرسرور تماس بگيريد تا نمايش پيام هاي خطا را off كنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 به نظر من بهتره در درجه اول با مسئول سرورت صحبت کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در فروردین 90 دوستان ممنون. من با پشتیبانی هاست تماس گرفتم و این جواب رو دادن: سلام بهتر هست فقط توی اون اسکریپت این کارو کنید نمیدونم چه اسکرپیتی دارید اما عموما فایلی به اسم confi.php با مشابه اون دارند عبارت @ini_set('display_errors',0); رو به اول اون اضافه کنید دیگه خطا ها نمایش داده نمی شوند هر وقت هم لازم بود میتونید برش دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر