مهسا نوری 2 ارسال شده در تیر 94 سلام من کامپوننت ویجت کیت را نصب کردم یعنی نسخه فارسیشو و یک کامپوننت انگلیسی که فکر کنم نال شده بود رو روش نصب کردم الان مشکلی که پیش اومده این هست که مثلا من با حروف انگلیسی کوچک می نویسم توش ولی با فونت درشت نشان می دهد و همچنین فونت تب ها هم قرمز هست لطفا راهنمایی کنید عکس از مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در تیر 94 سلام من کامپوننت ویجت کیت را نصب کردم یعنی نسخه فارسیشو و یک کامپوننت انگلیسی که فکر کنم نال شده بود رو روش نصب کردم الان مشکلی که پیش اومده این هست که مثلا من با حروف انگلیسی کوچک می نویسم توش ولی با فونت درشت نشان می دهد و همچنین فونت تب ها هم قرمز هست لطفا راهنمایی کنید عکس از مشکل کد اون قسمت را استخراج نمایید و به دنبال text-transform:uppercase; بگردید و سپس آنرا به text-transform:capitalize; تغیر دهید فکر میکنم مشکل برطرف شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در تیر 94 کد اون قسمت را استخراج نمایید و به دنبال text-transform:uppercase; بگردید و سپس آنرا به text-transform:capitalize; تغیر دهید فکر میکنم مشکل برطرف شود درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در تیر 94 درست نشد اگر امکانش هست لینک بدید چک میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر