arboc 1 ارسال شده در تیر 94 با سلام بنده یک سایت با قالب فارسی را با نصب زبان فارسی در قسمت مدیریت و انتخاب زبان فارسی به صورت راست چین شده درآورده ام. تنها مشکل من این است که دگمه ها و برخی نوشته ها (مثلا comment) فارسی نشده اند. از چه قسمتی باید اینها را فارسی کنم؟ تصویر نمونه پیوست است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در تیر 94 درود برای فارسی سازی برخی از قسمت ها باید در مدیریت اون افزونه یا در قسمت کدهای زبان اون ویرایش انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arboc 1 ارسال شده در تیر 94 درود برای فارسی سازی برخی از قسمت ها باید در مدیریت اون افزونه یا در قسمت کدهای زبان اون ویرایش انجام بدید. ممنون از پاسخ شما در چه قسمتی باید ترجمه کنم؟ مثلا برای همین کامنت چه فایلی رو باید ترجمه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما درون فایل languages/fa-IR یا درون languages/en-GB می باشد فایل باید همنام افزونه ی شما باشد مثلا اگر افزونه شما کومنتو می باشد نام فایل بدین گونه است fa-IR.com_komento.ini en-GB.com_komento.ini اون com اول یعنی کامپوننت هست mod = ماژول plg = پلاگین com = کامپوننت tpl = قالب حالا شما باید ببینید اون قسمت اصلا برای چه افزونه ای هست بعد دنبال فایل زبانش بگردید و طبق توضیحاتی که دادم عمل کنید 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر