hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام safe mode بر روی سرور هاست سایت من روشنه و پشتیبانی سایت نیز حاضر نیست خاموشش کنه حالا من چیکار کنم ؟ نمی تونم جومینا را نصب کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز به انجمن خودتون یعنی جومینا خوش اومدید. یکی از ملاک هایی که برای انتخاب هاست برای شما مهم باید باشد نوع پشتیبانی این هاست میباشد که شما میفرمایید ظاهرا پشتیبانی حاضر نیست که safe mod رو بر روی سایت شما خاموش کنه. اولا شما اگر در موقع خرید باید حتما دقت نمایی که هاستی که میخواهید بخرید با جوملا سازگاری داشته باشه. دوما شما در صورتی که این طور باشه و در توافق نامه ای که شما هم تایید نموده اید این ذکر نشده باشد میتونید از این فروشنده شکایت نمایید و خسارت را بگیرید.(خیلی سخته) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 ممنون . آیا راهی نداره نصبش کنم . آخه من قرارداد و این حرفا نداشتیم. نمیشه با safe mode روشن نصب کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ادمین سرورتون برای امنیت بیشتر این کار رو کردن و برای همین حاضر نیستن خاموشش کنن... روشن بودن safe mode یکسری محدودیتها رو برای شما میاره ... جوملاتون رو نصب کنید اگر مشکلی بود مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 هیچ چیز غیر ممکن نیست. شما میتونید جوملا رو به صورت دستی نصب کنید(خیلی سخته و کار یک کاربر حرفه ای هست) ببین روشن بودن SAFE MODE فقط مشکل در نصب ایجاد نمیکنه بلکه در عملکرد کلی مشکلاتی رو ایجاد میکنه اگر هاستتون از فایل PHP.INI در روت سایت شما پشتیبانی می کننه خودتون هم میتونید خاموش کنید اگر خیر مدیر سرور باید این کار رو بکنه اگه هم نه باید فکر یه هاست جدید باشید(آشنا دارم) یا حق:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این ها رو تست کنید . 1- یک فایل php.ini محلی بسازید و این کد رو درون اون قرار بدید . safe_mode = off 2- در فایل htaccess. این خط رو اضافه کنید : php_value safe_mode = off موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 متشکرم . آیا می تونم جوملا نصب کنم و بعد از نصب اونو به جومینا تغییر بدم. آخه ن تونستم جوملا را نصب کنم اما جومینا را خطای safe mode میگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام عجیبه ! اگه خطلا بده فرقی نمیکنه در 1.6 یا 1.5 هر دو ارور میده ... / حالا... / اگه روشن باشه الان هم ارور نده بعداً مشکل ساز میشه ! پیشنهاد نمی کنم./ با الینکه در سایت روش کامل این کار توضیح داداه شده است . همین کارهای که گفتم رو انجام بدین... و بعد نصب کنید. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این ها رو تست کنید . 1- یک فایل php.ini محلی بسازید و این کد رو درون اون قرار بدید . safe_mode = off 2- در فایل htaccess. این خط رو اضافه کنید : php_value safe_mode = off موفق باشید یا حق دوست عزیز انجام دادم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام متاسفانه دیگه نمی شه کاری کرد چون این تنظیمات رو ادمین سرورتون اعمال کردن و خودشون باید این محدودیت رو بردارن و اگر نه فکر یک هاست باشید که با خاموش بودن safe mode هم امنیتش بالا باشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 اگه اینقدر ادمین سرورت واسه امنیت حساسه و همنیقدر هم شما علاقه به نصب جوملا داری ، به خود ادمین سرورت بگو واست جوملا رو بریزه! :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر