arboc 1 ارسال شده در تیر 94 با سلاممن یک سایت تصویری با جوملا 3.4.1 دارم. تا چند روز پیش مشکلی نداشتم. اما چند روز پیش هیچ کدام از تصاویر سایت نمایش داده نمیشد. دیروز کمی با زبانها ور رفتم که سایت اصلا بالا نیامد. امروز بکاپ برگرداندم.الان وقتی تو قسمت زبان، زبان سایت رو فارسی انتخاب می کنم دیگر سایت بالا نمیاد. اما با انگلیسی مشکل نداره و تصاویر هم نمایش داده میشه.حدس زدم از فعال کردن Search Engine Friendly URLs باشه. غیر فعال کردم اما باز هم نشد.لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arboc 1 ارسال شده در تیر 94 حل شد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 لطفا طریقه حل مشکل را بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arboc 1 ارسال شده در تیر 94 لطفا طریقه حل مشکل را بفرمایید از قسمت پلاگین ها از پلاگین system redirect گزینه collect URLs رو غیر فعال کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر