mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 با سلام از ماژول دکمه شناور شبکه های اجتماعی (فارسی شده توسط آقای قاسمی) که توسط جومینا منتشر شده استفاده کردم. می خوام بدونم راهی داره که بتونم متن دکمه ها را مطابق سلیقه خودم ویرایش کنم؟ بطور مثال عبارت ما را در ف-ی-س ب-و-ک دنبال کنید را تغییر دهم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 سه تا سفارشی میسازه براتون با اینحال میتونید توی فایلهای ترجمه تغییرش بدید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 سه تا سفارشی میسازه براتون با اینحال میتونید توی فایلهای ترجمه تغییرش بدید توی فایلهای Php افزونه گشتم نتونستم بفهمم کجا باید تغییر بدم. می خوام اگه بشه همشو سفارشی کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 قبل از نصب ماژول تو پوشه language پوشه fa-IR رو باز کنید یک یا دو فایل با پسوند ini وجود داره اونا رو باید تغییر بدید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر