mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 با سلام قصد ایجاد فرمی با RSform را دارم که کاربر اطلاعات شخصی خود به همراه ایمیل را وارد کند و بعد از زدن دکمه ارسال یک ایمیل با متن مشخص برای مدیر و کاربر ارسال شود. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما در تنظیمات یک فرم که ایجاد کنید یک قسمت به نام ارسال ایمیل دارد که به راحتی می توانید تعیین کنید زمانی که یک فرم ارسال شد چه ایمیلی و با چه متنی به ایمیل کاربر و مدیر ارسال شود اگر جستجو کنید قبلا بارها توضبح داده شده است 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما در تنظیمات یک فرم که ایجاد کنید یک قسمت به نام ارسال ایمیل دارد که به راحتی می توانید تعیین کنید زمانی که یک فرم ارسال شد چه ایمیلی و با چه متنی به ایمیل کاربر و مدیر ارسال شود اگر جستجو کنید قبلا بارها توضبح داده شده است من الان تنظیمات قسمت ایمیل را مطابق تصویر آپلود شده قرار دادم مشکلی داره؟ http://uupload.ir/files/g4wu_setting.jpg (ببخشید آپلود کردم،نمی دونم چرا نمی توانم تو متن عکس قرار دهم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر