savarsho 0 ارسال شده در تیر 94 با سلام من وقتی رو منوهایم کلیک میکنم اینجوری میاد مثلا الان در این عکس بر روی مطالب کلیک کردم در منوی مدیریت با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 از کی این اتفاق افتاده است؟ آیا در فایلها تغییری دادید؟ افزونه ای حذف و یا نصب کرده اید؟ ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در تیر 94 نه یه دفه اینجوری شد هیچ تغییر در سایت ندادم حتی متن هم نذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 روی یک جوملای خام تست کنید ببینید این مشکل وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در تیر 94 منظورتون از جوملا ی خام چی هستش؟ و این نکته را بگم این جوملا در حال کار کردن بوده روی هاست هستش و یه دفه اینجوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 منظورم اینه توی یک پوشه یکبار از نو جوملا رو نصب کنید و روش تست کنید ببینید مشکل داره یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در تیر 94 خوب از نو نصب بشه که احتمال زیاد مشکل نداره من میخوام الان اینا حل کنم کلی اطلاعات ریختم توش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
savarsho 0 ارسال شده در تیر 94 الان دیگه خود سایت هم نشون نمیده یه صفحه سفید مباد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما به مدیریت هاست خودتون بگید نمایش خطا را فعال کنند تا ببینیم مشکل از چیه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر