رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام و درود به وسيله اين اسلايدر سه بعدي سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 ميتوانيد فيلم و تصاوير و فايل هاي فلش خود را به صورت زيبايي در سايت نمايش دهيد.اين ماژول براساس Piecemaker2 از سايت modularweb.net بوده كه به جوملا تبديل شده! دمو ماژول از سايت سازنده سايت سازنده ماژول دانلود از سرور جومينا جوملا 1.6 دانلود از سرور جومينا جوملا 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در فروردین 90 من قط یک مشکل با این اسلاید شود دارم نمی دانم عکس ها را کجا اپلود کنم. لطفا راهنمایی کنید. با سپاس 1 واکنش ها : manavistone2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 تصاوير را در پوشه image ماژول كپي كنيد و همچنين در قسمت پارامترهاي ماژول نوشته شده Piecemaker2 Script Documentation كه با كليك برروي آن فايل پي دي اف توضيحات باز ميشود كه البته آن هم درون همين پوشه قرار دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouyans 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ارور نوع بایگانی نا شناخته میده ! باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Afghan123 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام من نتونستم که عکس را بزارم روی سایت اون عکس ها را چطور میشه عوض کرد لطفا سریع جواب بدین بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 تصاوير با پسوند رايج استفاده كنيد و توضيح زيادي نداره و در بالا گفته شده تصاوير را كجا اپلود كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Afghan123 0 ارسال شده در خرداد 90 ببخشید من توی فولدر ماژول رفتم وقتی که فایل را آپلود میکنم ] Access denied نوشته میشی اجازه نمیدی که من یه فایل را کپی کنم یا حذف کنم امکان حذب یا کاپی کردن در فولدر ماژول وجود نداره لطفاً کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت رضا گنجی عزیز با عرض تشکر از شما بابت زهماتتان. اگر اشکالی نداشته باشه من این ماژل را فارسی کنم و در انجمن قرار بدهم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 ممنون و خوشحال هم ميشويم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 این افزونه فارسی شده و قابل دانلود میباشد... http://forum.joomina.ir/thread-4489.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mp3d 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام... من این ماژول رو نصب کردم اما این خطا رو میده: * CANOT MOVE FILES. We have tried to move few images from /home/sgt324t2/public_html/modules/mod_yj_piecemaker/images/ folder for your default setup but folder is not readable or writable. Please fix the folder permissions. Thank you! نمی دونم مجوز کجا رو باید تغییر بدم و روی چند بگذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما بايد سطح دسترسي فايل ها مخصوصا پوشه ماژول ها را تنظيم و قابل نوشتن كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر