mohsen_haftom 0 ارسال شده در تیر 94 با سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام پلاگین پرداخت برای ویرچومارت 3 رو یک استایل مانند تصویری که ضمیمه میکنم بدم که در هنگام پرداخت کد رهگیری رو به این صورت نشون بده و ایمیل هم بکنه به خریدار! در حال حاضر فقط به صورت ساده نشون میده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید! من css بلد نیستم به همین خاطر از شما راهنمایی میخوام با تشکر! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام به این صورت که نمیشه.. باید دسترسی داشت ... یاعلی 1 واکنش ها : mohsen_haftom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در تیر 94 باسلام به این صورت که نمیشه.. باید دسترسی داشت ... یاعلی سلام مشکلی نداره دسترسی میدم. برای ادمین یا هاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام یه save as از این صفحه بگیریرد و بفرستید.. یاعلی 1 واکنش ها : mohsen_haftom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در تیر 94 سلام ببخشید این مشکل رو برام درست کردید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر