rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 سلام من روی لوکال هاست جوملا 3 روز نصب کردم ودر قسمت کامپوننت برچسب، تگ ها رو وارد کردم حالا دوتا مشکل دارم. 1. کلمات تگ ها زیر هم نمایش داده میشن به شکل زیر: کلمه کلمه کلمه . . . 2. تگ بالای مطالب نشون داده میشه و میخوام پایین مطلب در انتهای مطلب نمایش داده بشه. لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام ببینید به این صورت نمیشه راهنمایی کرد.. چون باید با css کا رو انجام بدید.. سایت رو روی هاست بیارید و دسترسی بدید تا چک بشه.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 چون جوملا رو آپدیت کرده بودم برچسب ها زیر هم اومد. الان برچسب ها کنار هم اومدن اما بالای مطلب هست و میخوام انتهای مطلب نمایش داده بشه. لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 آدرس زیرو رو نگاه کنیدبرچسب ها بالای مطالب هستن. http://daramad-file.ir/index.php/%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF/%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام ببینید با css نمیشه بطور کامل درستش کرد.. باید فایل های قالبتون و کامپوننت مورد نظر رو چک کرد.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر