nmr61 0 ارسال شده در تیر 94 سلام بر دوستانمن می خوام از ماژول فرم ورود ot lightbox login استفاده کنم به این صورت که لینک به این ماژول به عنوان یک آیتم منو وجود داشته باشه. به عنوان مثال با کلیک روی آیتم منوی ورود به سایت، این پاپ آپ نمایش داده بشه. کسی راه حلی داره؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما برای منو شما کاری از دست تون بر نمیاد مگر بصورت دستی بیایید کدش رو بنویسید مثلا یک منو ساده از نوع "متن جدا کننده" بسازید هر منو یک ای دی یا کلاس خاصی بر اساس ای دی خودش داره پس می توان با جی کوئری به ان دسترسی داشت حال کدی بنویسید که زمانی که روی این منو کلیک شد ان پاپ آپ ظاهر شود البته منظور از نوشتن کد این است که ان کد را پیدا کنید در گوگل سرچ کنید کلی نتیجه براتون میاره 1 واکنش ها : nmr61 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام با اجازه جناب میری .. من ماژول ورود خود جوملا رو به صورت پاپ آپ در آوردم.. میتونید از این استفاده کنید.. لینک دانلود.. ارادت یاعلی 2 واکنش ها : nmr61 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nmr61 0 ارسال شده در تیر 94 باسلام با اجازه جناب میری .. من ماژول ورود خود جوملا رو به صورت پاپ آپ در آوردم.. میتونید از این استفاده کنید.. لینک دانلود.. ارادت یاعلی ممنون از لطف شما فقط می فرمایید چطور این ماژول کار می کنه؟ چون من نصب کردمش ولی تغییری در آیتم منوی ورود به سایت جوملا ایجاد نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام کارخاصی نداره.. نصب میکنید بعد یک ماژول از این نوع میسازید و موقعیت دلخواه رو انتخاب میکنید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nmr61 0 ارسال شده در تیر 94 باسلام کارخاصی نداره.. نصب میکنید بعد یک ماژول از این نوع میسازید و موقعیت دلخواه رو انتخاب میکنید.. یاعلی سلام مجدد خب دقیقا مشکل من اینجاست که نتونستم یک ماژول رو توی آیتم منو قرار بدم چون اونجا که موقعیت نیست وگرنه خود otlogin هم این کار رو انجام میده با افکت های مختلف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام آدرس سایت رو بفرمایید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر