nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 سلام یه شرکتی ، فایل زیپ شده درگاه بانک وفرستاده البته خرید کرده ام از طیق نصب افزونه هم نتونستم نصب کنم چون فایل نصبی نداشتفکر می کنید باید روی هاست کپی بشه کجا؟ بعد چطوری نصب میشه کسی مراحل کار و می دونه؟ شرکت به پرداخت هم قراره کدها رو برسونه ولی من هیچ چیزی نمی دونم سرچ هم زدم خوشحال میشم اگه راهنماییم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 باید دید درگاه بانکتون به چه شکلی هست؟ فایلهای php هست؟ افزونه هست؟ اسکریپت هست؟ بستگی داره بیشتر توضیح بدید و در صورت امکان فایلها رو ارسال کنید تا بررسی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 درگاه بانک ملت هست برای جومشاپینگ و پسوند تمام فایلها php هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 مهندس اینجا نمی شد فایل و بفرستم در خصوصی ارسال کردم ضمنا پسوند تمام فا php هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 این افزونه نیست بلکه فقط فایل php میباشد به همین علت روی جوملا نصب نمیشود از سایت مورد نظر درخواست پشتیبانی نمایید. 1 واکنش ها : nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر