p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 سلام با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگی من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید من میخوام توی فایل های PHP دستوری بنویسم که یک اسکریپت رو بر اساس یک زبان خاص نمایش بده مثلا اسکریپت رو زمانی نشون بده که کاربر ایرانی هست اگه کاربر از کشور دیگه ای بود نمایش نده پیشاپیش از همکاری تون کمال تشکر رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) شما میتونید با php به فایل index.php دستور بدید اگه دقیقا این آدرس وارد شد منتقل بشه به index.php?lang=fa و در این صفحه نیز قابلیت انتخاب زبان انگلیسی وجود داشته باشه که با کلیک روش کاربر بره به آدرس index.php?lang=en همونطور که میدونید lang یه متغیر get هست. برای تغییر زبان هم میتونید توی یه فایل php مثلا به نام fa.php بیاید یه سری define تعریف کنید که مقادیرشون به زبان فارسی ترجمه شده و همون فایل رو به نام en.php کپی کنید و محتویاتشو ترجمه کنید بعد با استفاده از lang دریافت شده با php دستور بدید کدوم فایل import بشه امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم موفق باشید یا حق ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 شما میتونید با php به فایل index.php دستور بدید اگه دقیقا این آدرس وارد شد منتقل بشه به index.php?lang=fa و در این صفحه نیز قابلیت انتخاب زبان انگلیسی وجود داشته باشه که با کلیک روش کاربر بره به آدرس index.php?lang=en همونطور که میدونید lang یه متغیر get هست. برای تغییر زبان هم میتونید توی یه فایل php مثلا به نام fa.php بیاید یه سری define تعریف کنید که مقادیرشون به زبان فارسی ترجمه شده و همون فایل رو به نام en.php کپی کنید و محتویاتشو ترجمه کنید بعد با استفاده از lang دریافت شده با php دستور بدید کدوم فایل import بشه امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم موفق باشید یا حق ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز اما مشکل من یه چیز دیگه است بزارید مثال بزنم بهتر متوجه بشید من میخام توی index.php یه کد بنویسم که اگه کاربر ایرانی بود توی همون قسمت بنویسه persian و در صورتی که کاربر غیر ایرانی بود مثلا بنویسه english میشه بگید چطوری میشه یه سری دستور رو بر اساس لوکیشن کاربر نمایش داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 برای اینکار باید رنج آیپی ایران و آمریکا رو پیدا کنید و بعد با استفاده از آیپی کاربر زبان رو تنظیم کنید متاسفانه من تابحال اینطوری کار نکردم منتظر پاسخ دیگر دوستان باشید. 2 واکنش ها : musio و p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 برای اینکار باید رنج آیپی ایران و آمریکا رو پیدا کنید و بعد با استفاده از آیپی کاربر زبان رو تنظیم کنید متاسفانه من تابحال اینطوری کار نکردم منتظر پاسخ دیگر دوستان باشید. ممنون دوست عزیز، منتظر پاسخ بقیه هستم شاید راه اسون تری داشته باشد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما راه آسون تری وجود ندارد تنها را شناخت محل ورود کاربر به سایت شما ای پی ان است 2 واکنش ها : musio و p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما راه آسون تری وجود ندارد تنها را شناخت محل ورود کاربر به سایت شما ای پی ان است سلام ممنون دوست عزیز میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما مسلما باید php مسلط باشید اینجا می تونید ببینید چطور ip کاربر رو بگیرید https://www.google.com/search?q=how+to+get+user+ip+php&ie=utf-8&oe=utf-8 بعد یادمه یه کتاب خونه ای بود که رنج آی پی همه کشور ها رو داشت یه تابع هم بود که می اومدی بهش ای پی رو میدادی و اونم در بازگشت از تابع بهت نام کشور را بر میگردوند باید جستجو کنید نتیج بسیار می تونید بدست بیارید 3 واکنش ها : p30yaran، musio و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر