mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 سلام وقتی با مرور گر اکسپلورر یا اپرا وارد سایت میشم این پیغام میده باید چکار کنم Please config select layout in Administrator >> Template Manager >> Your_Template >> Tab:Layout >> Field:layout ولی با موزیلا مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 به ادرس رفتم تنظیماتم انتخاب کردم باز یه خطا دیگه داد arning: DOMDocument::load(): I/O warning : failed to load external entity "/home/u128191528/public_html/templates/jm_plus/layouts/left-main-right.xml.xml" in /home/u128191528/public_html/plugins/system/yt/includes/site/lib/yt_renderxml.php on line 33 structure or name of file: left-main-right.xml.xml is not exactly نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 سلام کسی نمیتونه بهم کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما در ارور اول احتمالا می خواست به کاربر جهت نمایش بهتر سایت مرورگر های موزیلا یا ... رو پیشنهاد کند ولی نتونسته ارور دوم داره از یک فایل ایراد میگیره که نتونسته لود کنه قالب تون ظاهرا مشکل داره منظور اینه که کلا مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) درود بر شما در ارور اول احتمالا می خواست به کاربر جهت نمایش بهتر سایت مرورگر های موزیلا یا ... رو پیشنهاد کند ولی نتونسته ارور دوم داره از یک فایل ایراد میگیره که نتونسته لود کنه قالب تون ظاهرا مشکل داره منظور اینه که کلا مشکل داره سلام تا زمانی که به مدیریت قالب دست نزنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی به مدیریت قالب میری وچیزی رو تغییر میدی به این مشکل میخوره تو لوکال به این مشکل نمیخوره همه چیز عادی کار میکنه ویرایش شده تیر 94 توسط mrmajid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر