dooste_u 4 ارسال شده در تیر 94 سلاممن از جوملا3.4.1 و بسته نصبي قالب امام حسين استفاده ميكنمديروز يكساعت بعد از فعال كردن انجمن سايت يهو يه مشكل برخورد و اين پبغام رو ميده:Fatal error: Call to a member function getTag() on a non-object in /home/u963054554/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 328دسترسي به مديريت جوملا هم ندارمهيچ افزونه اي هم نصب نكردم فايلsite.phpرو هم دوباره آپلود كردم حل نشدانجمن گفتگوي سايت كه باmybbهست بدون هيچ مشكلي بالا ميادممنون ميشم بهم كمك كنين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز پیشنهاد می شود به هیچ وجه از هاست رایگان استفاده ننمائید. بازهم در صورت امکان دسترسی را ارسال کنید تا اگر مقدور بود سایت شما را بازگردانی کنم همچنین پیشنهاد دیگری نیز به شما دارم و آن اینکه همیشه از سایت خود بکاپ بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dooste_u 4 ارسال شده در تیر 94 سلام ممنون از پاسخ فوري دسترسي چي؟ چيزهاي مورد نياز را بفرمايين تا بفرستم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 اطلاعات ورود به هاست و مدیریت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dooste_u 4 ارسال شده در تیر 94 خصوصي فرستادم خدمتتون يك دنيا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 فکر میکنم مشکل از هاستینگ باشه. در صورت امکان بسته رو دانلود کنید و روی لوکال تست کنید. من بسته رو یکبار دیگه ریپلیس کردم و ارورش عوض شد. بهتر بود از بسته جوملا فارسی جومینا استفاده می کردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dooste_u 4 ارسال شده در تیر 94 واسه قالب از بسته نصبي استفاده كردم قالب مذهبي امام حسين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 یعنی شما قالب جوملا 2.5 رو روی 3.4 سوار کردید؟ خوب احتمالش زیاده به مشکل بخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dooste_u 4 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) نه قالب بهينه شده هست واسه جوملا3.4.1 اينم لينكش ******************************** ویرایش شده تیر 94 توسط محمدحسین میری لینک به خارج تالار / نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) دوست عزیز اولا که لینک دادن به خارج از تالار تنها به یک صورت امکان پذیر است ، اینکه لینک مورد نظر صرفا به سایت کاربر برای رفع مشکل وی باشد و این هم در صورتی امکان پذیر است که جنبه تبلیغاتی نداشته باشد. همچنین قالب مورد نظر توسط یکی دیگر از تیم های توسعه جوملا ساخته شده است و در صورتی که با این قالب مشکل دارید متاسفانه این انجمن پاسخگو نخواهد بود و مسئولیت تمامی مشکلات مربوطه به عهده سازنده قالب خواهد بود. ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر