mehransorosh 0 ارسال شده در فروردین 90 دستتون درد نکنه افزونه ی کار آمدیه فقط یه مشکل اساسی داره که یا من نتونستم درست ازش استفاده کنم یا واقعا بد برنامه ریزی شده در تصویر بالا آیکن سطل زباله (حذف) همیشه هست و سطح دسترسیش واسه عموم هستش یعنی هر کس به راحتی میتونه پاسخ ها رو حذف کنه و این نظر سنجی رو خراب میکنه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehransorosh 0 ارسال شده در فروردین 90 این لینک و تصویری از تنظیمات نظر سنجیه / شما راحت میتونید پاسخ منو حذف کنید با این که سطح دسترسی واسه مدیر کل هستش http://www.razia.ir/index.php?option=com_jvotesystem&view=box&bid=2&Itemid=60 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehransorosh 0 ارسال شده در فروردین 90 جوابم رو گرفتم نتیجه: این که من بدون یوزر میتونستم پاسخ و نظر کاربرا و حتی مدیر کل رو حذف کنم به خاطر این بود که همه ی پاسخ ها و نظرات از یک آی پی بود امیدوارم بیانم واضح بوده باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر