mrt69 4 ارسال شده در تیر 94 با سلام من می خواستم مطلب یا صفحه ای از سایتم فقط در زمان و ساعت خاصی هر روز نمایش داده بشهیعنی می خوام فلان لینک یا حتی صفحه اصلی سایت رو که میزنی به صورت خودکار از سایت 8:00 تا 10:00 یه محتوا و مطلب مشخص نشون بدهدر ساعت 12:00 تا 13:00 در همان لینک مطلب دیگری نمایش داده بشه و....یا مثلا سر ساعت خاصی لینک بشه و یه محتوای دیگه رو نمایش بده برای مدت زمان مشخصو این روال همه روز و به صورت خودکار باشددر واقع برای اون صفحه به نوعی کنداکتور چید و در هر بازه ساعت یک چیز مشخص نمایش داده بشهامکان ساخت همچین چیزی با جوملا یا سیستم و اسکریپت دیگه وجود داردبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اون چیزی که بنده فهمدم رو میشه با کرون جاب انجام داد کار سختی نیست اما تا جایی که می دانم همچین چیزی وجود ندارد و باید اختصاصی نوشته شود مجدد می توانید منتظر جواب دوستان باشید شاید کسی همچین چیزی دیده باشه 1 واکنش ها : mrt69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما اون چیزی که بنده فهمدم رو میشه با کرون جاب انجام داد کار سختی نیست اما تا جایی که می دانم همچین چیزی وجود ندارد و باید اختصاصی نوشته شود مجدد می توانید منتظر جواب دوستان باشید شاید کسی همچین چیزی دیده باشه با تشکر با همون کرون جاب سی پنل الان من می خوام از ساعت 10 تا 11 دامنه اصلیم ریداریکت بشه روی ساب دامین 1 و در ساعت 11- 12 دوباره ریداریت بشه روی ساب دامین 2 و.... تنظیمات رو به شکل زیر تنظیم کردم این الان درسته و شدنیه این جیزی که من می خوام و یکی مثلا درساعت 10:30 دامین اصلی رو بزنه ریداریکت میشه به ساب دامین 1 ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 94 اون جوری که من متوجه شدم با کرون جاب راس یه زمان خاص یک لینکی اجرا میشهاین که من بخوام مثلا صفحه اصلی سایتم رو ریدارک کنم در یک ساعت خاصی روی اون ساب دامین ممکن نیست ؟یا میشه این کار رو هم کرد ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما ببینید شما با کرون جاب می تونید در یک بازه زمانی که تنظیم می کنید یک فایل php را یکبار اجرا کنید تا کدهای درون ان اجرا شود بنده اگر گفتم کرون جاب منظورم این بود که کدی نوشته بشه که مثلا محتوا رو تغغیر بده تو اون فایل کدی نوشته بشه که هر بار که اجرا میشه زمان رو برسی کنه و بر اساس زمان دستورات رو اجرا کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر