saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 سلام من یه سری قالب جوملا به صورت مجموعه ای خریداری کرده ام که به صورت quickstart هستند اما وقتی اونارو نصب میکنم و نصب به پایان میرسه و میخوام سایتم رو ببینیم یه سری خطا میده و میگه که site.php مشکل داره فایل site.php رو هم با یک فایل سالم جایگزین کردم اما مشکل برطرف نشد. خطای مربوطه رو هم پیوست کردم اگه راه حلی هست ممنون میشم بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما تمامی خطا ها را اینجا قرار دهید تا مشاهده شود مشکل از کجاست 1 واکنش ها : saeid_92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما تمامی خطا ها را اینجا قرار دهید تا مشاهده شود مشکل از کجاست کلیه خطاها را پیوست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما کلا صفحه site.php مشکل داره از جایی که خریداری کردید درخواست پشتیبانی فرمایید 1 واکنش ها : saeid_92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر