hasti27 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام من یه سی پنل دارم که می خوام روش جوملا 3 نصب کنم.ولی در زمان نصب از مرحله اول جلوتر نمی رود. در کنسول کروم این خطا را نشان می دهد: Uncaught TypeError: Cannot read property 'token' of null آیا باید در پنل کار خاصی انجام داد.. می توانید لینک زیر را ببینید: http://narkoob.com/installation/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام جوملای خام هست یا بسته نصبی؟؟ درضمن از چه هاستی استفاده میکنید؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hasti27 0 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) این جوملای خام هست. سرور مال ********************** است باسلام جوملای خام هست یا بسته نصبی؟؟ درضمن از چه هاستی استفاده میکنید؟؟ یاعلی ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام با مدیر سرورتون چک کنید که تنظیمات هاست برای cms جوملا همخونی دارد یا خیر یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 با سلام و خسته نباشید هنگامی که از مرحله نصب جلو تر نمی رود احتمال زیاد به این دلیل است که time error می شود. با مدیریت هاستینگ مکاتبه کنید تا این زمان را افزایش دهند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر