mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) من این افزونه رو از این لینک دانلود کردم . لینک اما وقتی نصب میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه که بشه سوال ارسال کرد . میشه بفرمایید چطور باید این افزونه رو در سایت نمایش داد ؟ واقعا گیج شدم ویرایش شده خرداد 94 توسط mahfelsoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) بعد از اینکه تنظیمات کلی مانند ساختن دسته های سوال درکامپوننت را انجام دادید شما باید برای کامپوننت یک منو جدید ایجاد کنید و از طریق آن به قسمت های مختلف دسترسی داشته باشید ویرایش شده خرداد 94 توسط mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 مطلبی توی پستتون نیست . بنده شدیدا منتظر جوابم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در خرداد 94 مطلبی توی پستتون نیست . بنده شدیدا منتظر جوابم لطفا راهنمایی کنید بعد از اینکه تنظیمات کلی مانند ساختن دسته های سوال درکامپوننت را انجام دادید شما باید برای کامپوننت یک منو جدید ایجاد کنید و از طریق آن به قسمت های مختلف دسترسی داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) خوب من وقتی که منو رو درست کردم لینک بخش سوالات ( یک سوال بپرسید ) رو بهش دادم . اما وقتی روی منو در سایت کلیک میکنم هیچ صفحه ای برای ارسال سوال باز نمیکنه . واقعا نمی دونم چکار باید کرد !!! این آدرس سایت ببینید خودتون . توی منوی اصلی یک منو به اسم پرسش و پاسخ هست . ببینید www.safireshgh.net/chat با این یوزر و پسورد وارد بشید : یوزر : user پسورد : 12345 ویرایش شده خرداد 94 توسط mahfelsoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر