mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 با سلام . زمانی که این افزونه را نصب میکنم و به قسمت تنظیماتش می روم ور یهر بخش که کلیک میکنم صفحه سفید می شود و عملا نم یتوان با آن کار کرد . لطفا راهنمایی کنید . در ضمن بنده برای امتحان این افزونه را روی یک جوملای خام در ساب دامین نصب کردم . لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 دقت کنید از نسخه سازگار با جوملا خود استفاده کنید شما افزونه فروش کارت شارژ را از چه لینکی دریافت کردید و نسخه جوملاتان چند است؟ نمایش خطا را نیز غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 نسخه جوملا بنده 3.3.6 هست و بنده هم از این لینک افزونه رو دانلود نمودم : لینک و اینکه گفته بود این افزونه برای جوملای 3 هست . نمایش خطا منظورتون کجا هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در خرداد 94 نسخه جوملا بنده 3.3.6 هست و بنده هم از این لینک افزونه رو دانلود نمودم : لینک و اینکه گفته بود این افزونه برای جوملای 3 هست . نمایش خطا منظورتون کجا هست ؟ توی این لینک هم برای جوملا 2.5 هست و هم برای جوملا 3 مطمئن شوید که درست نصب می کنید برای نمایش خطا هم از تنظیمات کلی وارد شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 بله دقیقا فایل مربوط به 3 رو نصب کردم. اما با همون مشکل روبرو هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 برید تنظیمات کلی جوملاتون سربرگ سرور و نمایش خطا رو روی حداکثر بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 خوب این کار رو کردم اما باز وقتی میخوام مدیریتشو باز کنم این ارور رو میده : Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.41 of PHP. Please contact the author of the script regarding this problem. Error code [07] in /home/safiresh/public_html/chat/components/com_joominapincode/libs/tools.php on line 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 روی هاست هستید یا روی لوکال؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 روی هاست ... چکار باید کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) باید از هاستی استفاده کنید که نسخه php آن 5.3.29 می باشد و یا به مدیریت هاستینگ درخواست ارتقا دهید. پیشنهاد ما همچنان جومینا هاست میباشد. ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft 0 ارسال شده در خرداد 94 خوب ورژن php ما که بالاتره . یعنی این سیستم ورژن پایین تر می خواد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) ورژن سازگار با جوملا همین ورژنی هست که اعلام کردم ولی من فکر کردم نسخه شما 4 هستم اشتباه دیدم. با توجه به ارور ذکر شده نسخه سورس گاردین نصب شده روی سایت شما با ورژن php هماهنگ نیست و نمیتونه اجرا بشه با مدیریت هاستینگتون در میون بگذارید ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر