ashkan.seyfi 1 ارسال شده در خرداد 94 با سلام خدمت دوستان عزیز سایت من روی دسکتاپ مشکلی نداره و به راحتی و کامل بالا میاد. ولی روی موبایل با اینکه قالبم ریسپانسیو هست در نمایش مشکل داره و به جز اون هیچکدوم از لینک هاش روی موبایل کلیک خور نیست. من این مورد رو چه در ریسپانسیو فعال و یا غیر فعال تست کردم ولی مشکل هنوز هم پا بر جا بود. آدرس سایت: perkasco.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 بنده سایتتونو با کم کردن عرض مرورگر تست کردم بدون مشکل بود با گوشی هم تست کردم بدون مشکل بود 1 واکنش ها : ashkan.seyfi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan.seyfi 1 ارسال شده در خرداد 94 بنده سایتتونو با کم کردن عرض مرورگر تست کردم بدون مشکل بود با گوشی هم تست کردم بدون مشکل بود مرسی از وقتی که گذاشتید چرا با گوشیه من نمیشه روی لینک ها کلیک زد؟؟؟ میشه در مورد کم کردن عرض مرورگر بیشتر توضیح بدید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 کاری نداره مرورگر رو Minimize کنید و عرضشو کم کنید وقتی مرورگر رو مینیمایز کردید موس رو ببرید روی خطی که حاشیه سمت راست مرورگر هست و وقتی موس به شکل فلش دو طرفه در اومد موس رو به سمت چپ درگ کنید. 1 واکنش ها : ashkan.seyfi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan.seyfi 1 ارسال شده در خرداد 94 باز هم تشکر از دوستان مشکل کلیک خور نبودن لینک ها با آپدیت کردن براوزر گوشی حل شد ولی یه مشکلی هنوز پا بر جاست اون هم اینه که عرض سایت در گوشی خیلی بیشتر از عرض واقعی سایت هست یعنی یه قسمت زیادی فضای خالی داره چطور میشه اون رو فیکس کرد با عرض موبایل که کاربر مجبور نباشه زوم کنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 دوست عزیز باز هم مشکل از طرف گوشی شماست من با گوشی خود هیچگونه ایرادی در سایت شما مشاهده نمی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojritablighat 0 ارسال شده در تیر 94 لطفا نگید که این مشکل را در گوشی خود مشاهده نکردید و مطلب را ببندید.خیلی های دیگه این مشکل را در گوشی های خودشون دارن پس راهکار را بفرمایید.تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر