hamidjh 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من يه صفحه ايندكس واسه سايتم در دريم ويور طراحي كردم ولي در رزلوشن هاي مختلف جواب نميده يعني متناسب با نمايشگر بزرگ و كوچيك نميشه بايد چيكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 باید در css به جای پیکسل از درصد استفاده نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 در css امکان استفاده از متغیر وجود ندارد؟ در php (برای اعمال در css)چطور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز من این ترم تازه php رو تو دانشگاه گرفتم . این رو فهمیدم که php همه کار میتونه انجام بده چون یک برنامه نویسی هست و css یه جورایی مانند html هست که نمیشه با اون برنامه نویسی کرد بیشتر برای استایل از اون استفاده میشه. اما در PHP آره میشه متغیر تعریف کرد و .....:thankyou: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 چطور میشه متغیری را که در php تعریف و مقدار دهی شده برای تعیین عرض قالب در css به کار برد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 شما فایل css رو طراحی میکنید و با پسوند css. ذخیره میکنید (ترجیحا در کنار فایل php ) حال شما در php فایلی رو فرا خوانی میکنی.(دوستان اگه اشتباه بود درستش رو بگن آخه هنوز استاد ما داره بهمون میگه تابع چیست؟، البته من یه چیزایی هم خودم بلدم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام آقای آذر مهر شما چه رشته ای میخونی؟چه دانشگاهی؟؟ من که ندیدم بیان تو دانشگاه php تدریس کنن!!!دانشگاه ما همچین چیزی نداشت. سوال بودا جسارت نشه خدمتتون. این کاری که میگید با جاوااسکریپت راحت انجام میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در فروردین 90 فايل cssرو چطور طراحي كنم و چي داخلش بنويسم و چطور در فايل php فراخواني كنم اگه ميشه يه كم واضح تر توضيح بديد با تشكر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام آقای آذر مهر شما چه رشته ای میخونی؟چه دانشگاهی؟؟ من که ندیدم بیان تو دانشگاه php تدریس کنن!!!دانشگاه ما همچین چیزی نداشت. سوال بودا جسارت نشه خدمتتون. این کاری که میگید با جاوااسکریپت راحت انجام میشه. نه با با جسارت چیه شما اختیار تام دارید هرسوالی بپرسید. من دانشگاه آزاد درس میخونم توی شهر آباده طشک(شمال دریاچه بختگان خشک شده) الان هم کار دانی هستم ترم 4 درسی هم که داریم "مبتنی بر وب" هست که استادمون php درس میده اما هنوز داره از اول اول میگه منم چون یه کم از اینا سرم میشه وردست استاد یه کارایی میکنم بهاش هم :heart:جور شدم. در مورد فلش هم بگم که تا الان اصلان حتی یه کد هم با جاوا ننوشتم و بلد نیستم. خب حالا که شما میتونید این کار رو انجام بدید بفرمایی هم دوستمون رو راهنمایی کنید و هم اینکه من هم شاید یاد گرفتم. یا حق:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 فايل cssرو چطور طراحي كنم و چي داخلش بنويسم و چطور در فايل php فراخواني كنم اگه ميشه يه كم واضح تر توضيح بديد با تشكر. با سلام دوست عزیز این کار رو براحتی میتونید با notepad انجام دهید و فایل رو با پسوند .css ذخیره کنید. برای فراخوانی سی اس اس هم لزومی به مهارت در پی اچ پی نیست!! اگر نام فایل سی اس اس رو amin.css بزارید از این کد میتونید استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در فروردین 90 آقاي امين از راهنمايي هاتون ممنون ولي نگفتيد چه كدي در css بزارم كه مشكلم حل بشه ممنون ميشم اون كد و توضيحاتش رو بگيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 دوست همونطور که آقای تهرانی خدمتتون فرمودن باید به جای تعیین عرض به صورت پیکسلی یا.... از درصد استفاده کنید.مانند Width:100% در کل باید با دستورات css آشنا باشید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر