رفتن به مطلب
وحید حاجی پور

استفاده از rokcandyکامپوننت و زرین پال در کنار هم

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان
اول بگم که جرقه ی این کاری که من انجام داردم از کار اقای تهرانی که ماژول زرین پال رو اماده کردن سر چشمه می گیره همینجا باید بابت این ماژول از ااقای تهرانی تشکر کنم.

خوب دوستان این مطلبی که نوشتم شاید عنوان اش یکمی گیج کننده باشه ولی باید بگم که این دوتا یعنی زرین پال وکامپوننت rokcanady که تو عنوان مطلب من می بینید خیلی به درد هم می خوردند.
حالا ببینیم چطوری میشه از این استفاده کرد.
خوب اگر دوستان با زرین پال کار کرده باشند می دونند که زرین پال یک کد در اختیار شما قرار می ده تحت عنوان کد اسان پرداخت . خوب می خوایم این کد رو بررسی کنیم.
اگر شما در زرین پال حساب داشته باشید پس یک شماره حساب به شما ارائه میشه.

<form action="https://www.zarinpal.com/webservice/Simplepay" method="post" id="TransactionAddForm"><br><span class="pln">
</span><br><span class="pln">
  </span><input id="TransactionAccountID" value="zp.XXXXX" name="data[Transaction][account_id]" type="hidden"><br><span class="pln">
   </span><input id="TransactionAmount" value="20000" name="data[Transaction][amount]" type="hidden"><br><span class="pln">
   </span><input id="TransactionDesc" value="توضيح تراکنش واريزی" name="data[Transaction][desc]" type="hidden"><br><span class="pln">
    </span><input id="TransactionRedirectUrl" value="http://www.andhost.ir" name="data[Transaction][redirect_url]" type="hidden"><br><span class="pln">
  </span><div><input src="http://www.zarinpal.com/img/merchant/merchant-6.png" type="image"></div><br><span class="pln">
</span></form>

خط اولی که در این ک وجود داره یک فرم ایجاد می کنه و آدرس یک صفحه درون action اون نوشته شده و اون صفحه زرین پال می باشد
خوب این لینک زمانی استفاده می شه که شما می خواهید پرداخت رو انجام بدید یعنی به این ادرس اطلاعات ارسال می شه تا مشتری بر اساس اون اطلاعات پول به حساب شما واریز کنه.
همونطور که گفتیم هر کسی که در زرین پال عضو باشه حتما یک کد و شماره حساب دارد .شبیه zp.20251
در خط دوم شما این کد رو می تونید در بخش value ببینید خوب اگر شما حسابی دارید میتونید کدش رو جایگزین این کد zp.XXXXX بکنید
در خط سوم من عدد معادل 20000 نوشتم که بیانگر این است که مشتری باید 20000 پرداخت کنه
د رخط چهارم شما می تونید در رابطه با پولی در حال ریخته شدن به حساب شما هست یک سری توضیحات بدید مثل این پول بابت چی داره ریخته می شه
در خط پنجم ادرس یک سایت رو می بینید که www.andhost.ir می باشد این ادرس کی بدرد می خورده .این ادرس بعد از اینکه مشتری پول رو پرداخت کرد به کار می یاد و اون هم برای برگشت به سایت شما می باشد بس شما می تونید ادرس سایت خودتون رو وارد کنید.
در خط ششم نیز کلیدی برای ارسال پول تعبیه شده که با زدن اون به سایت زرین پال وارد می شوید.

خوب اگر این اطلاعات رو کامل پر کنید آماده می شید که از rokcanady استفاده کنید .
خوب این rockanady چیه .خوب باید بگم که یه کامپوننت به همراه دو پلاگین بسیار کاربری هست اش که به ما کمک می کنه یک سری کد رو درون مطالبمون اضافه کنیم اون هم با چند کلمه
یعنی کد بالا رو می تونیم معادل این کد بگیریم.

[price-s1]{text}[/price-s1]

یعنی من می تونم در این کامپوننت این دو کد رو معادل هم قرار بدم و هر جا price-s1]{text}[/price-s1] استفاد ه کردم کد بالا جایگزین بشه.
خوب اول این کامپوننت رو همراه با دو پلاگین اش نصب می کنیم .

این کامپوننت رو می تونید از سایت زیر دانلود کنید
http://www.rockettheme.com/extensions-downloads/club/1007-rokcandy

حالا مرحله به مرحله می خوایم بریم جلو.
مرحله اول : آماده سازی کد بالا بود که توضیح دادیم
مرحله دوم : می ریم سراغ کامپوننت خوب درون کامپوننت که وارد ی شید می ریم به بخش ماکرو ها
خو ب گزینه جدید رو می زنیم .
مرحله سوم: که مهم ترین بخش می باشد این است که ما کد بالا رو به یک کد کوتاه تر تبدیل کنیم تا در متن بتونیم قرارش بدیم
دقت کنید حتی این کد کوتاه رو هم دستی وارد مطالب نمی کنیم بلکه با پلاگینی که این کامپوننت برای ویرایشگر متن داره وارد می کنیم که بجاش توضیح می دیم .
خوب دو بخش داره یک بخش مخصوص کی است که شما می خواهید بزارید و مربوط به زرین پال میشه که در سمت راست قرار داره و کدی که کوتاه در سمت چپ قرار داره
نمونه کاری که من انجام دادم در بخش ماکرو کد زیر رو قرار دادم

[price-s1]{text}[/price-s1]

دقت کنید به نحوه نوشتن تگی که ما تعریف می کنیم بین [] قرار داده می شود.
و در بخش سمت راست که مربوط به کد بزرگ من و کد اچ تی ام ال می شه کد زیر رو

پرداخت از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

خوب بعد از وارد کردن کد ها ماکرو رو ذخیره می کنیم
خوب حالا این کد زرین پال و لینک به زرین پال رو برای اینکالا هر جا که خواستید می تونید بدید.
برای وارد کردن این کد از پلاگینی که همراه کامپوننت نصب میشه استفاده می کنیم .
پایین ویرایش گر شما اگر این پلاگین ها رو نصب کرده باشید کلید اومده به نام riccanady که وقتی روش می زنیم ماکرو ها رو به ما نمایش می ده خوب ماکرو مورد نظر رو انتخاب می کنید و روش کلیک می کنید کد در ویرایش گر گنجانده می شه . بعد از اینکه مطلب رو منتشر کردید می تونید از اون استفاده کنید و ببینید که چقدر راحت می شه با زرین پال و این کامپوننت بدون نیاز به چیز دیگر ی تجارت الکترونیک راه انداخت .

نمونه کار ی هم که ما با این روش انجام دادیم در سایت andhost.ir میتونید ببینید . وارد سایت که بشید نوشته پرداخت از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

موفق باشید امید وارم این آموزش بدردتون بخوره .

ویرایش شده توسط رضا قاسمی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا كار جالبي انجام دادين.

با اساتيد سايت صحبت بكنيد ببينيد ميشه به شكل يك كامپوننت جدا كه تمام كدها رو تو بخش تنظيماتش اضافه كرد ارائه بشه.

لینک به ارسال

واقعا كار جالبي انجام دادين.

با اساتيد سايت صحبت بكنيد ببينيد ميشه به شكل يك كامپوننت جدا كه تمام كدها رو تو بخش تنظيماتش اضافه كرد ارائه بشه.

بله قابل انجام هست اش تو فکر اش هستم که این کار رو انجام بدم

موفق باشید.

لینک به ارسال

می شود از افزونه زرین پل آقای تهرانی و افزونه درج ماژول در مطلب هم استفاده کرد

لینک به ارسال

شما به آقای تهرانی بگید تا توی نسخه بعدی خود که قرار شده به زودی منتشر بشه این رو اهم استفاده کنند.

لینک به ارسال

سلام مجدد

یه تصمیمی گرفتم

خوب چون خودم دوست دارم نحوه ساخت پلاگین رو یاد بگیرم بس شروع به ساختن این پلاگین می کنم

البته خود خواهی هست که بخوام تنهایی یاد بگیرم

من این رو به صورت یک مقاله در فروم خواهم گذاشت به عنوان نگاهی بر نحوه ساخت پلاگین در جوملا

موفق باشید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...