admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام دوستن من دنبال این قالب هستم ، ولی نتونستم لینک دانلودی ازش پیدا کنم میشه یکی از شما عیزان راهی برای دانلود معرفی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام این قالب تجاری هست برای یافتنش میتونید توی سایت های وارز دنبالش بگردید یاعلی 2 واکنش ها : admin_av و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 وارز یعنی چی ؟ هرچی توی گوگل سرچ کردم چیزی نیافتم میشه کمکم کنید ؟ شما عضو حرفه ای هستین ، من مبتدی ام و بلد نیستم ، و میخوام کارمو راه بندازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 94 درود جناب چون قالبی که لینک دادید تجاریه به دلیل این که جومینا تابع قانون کپی رایته پس برای ما مقدور نیست که لینک دانلود براتون بزاریم. باید خودتون در نت سرچ کنید. سایت های وارز هم به سایت هایی میگویند که تابع هیچ گونه قوانین کپی رایت نیستند و با عدم رعایت این قوانین محصولات تجاری رو به رایگان و یا قیمتی خیلی کم ارائه میدهند که البته باعث ضربه خوردن به اون تولید کننده محصول میشه. 2 واکنش ها : musio و admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام وارز به سایت هایی میگن که قالب یا افزونه های تجاری رو به صورت رایگان ارائه میدن ساده تر نمیتونستم بگم.. این انجمن از قوانین کپی رایت پیروی میکنه.. یاعلی 2 واکنش ها : mahdi m و admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 دوستان قالبی گرفتم که با K2 طراحی شده ، میخوام تنظیمش کنم ، اما اینقدر ماژول های مختلف داره نمیتونم ، شما عزیزان چطور میتونید راهنماییم کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 94 منظور از طراحی با k2 یعنی این که مدیریت مطالبش با k2 هست دیگه درسته؟ شما مرحله به مرحله پیش برید به هر مشکلی برخوردید اول در انجمن سرچ کنید که معمولا 90٪ مشکلات قبلا حل شدند ولی اگر به نتیجه نرسیدید تاپیک بزنید تا راهنماییتون کنیم. 1 واکنش ها : admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر