calmo 1 ارسال شده در خرداد 94 سلام آدرس ادمین سایت رو هرچی میزنم دوباره صفحه اصلی سایت لود میشه مشکل رو چه طوری حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 منظورتون اینه ریدایرکت میشه به سایت؟ جدیدا چه تغییراتی دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در خرداد 94 آره هیچ تغییراتی اعمال نشده.فقط چند ماهی هست که سایت اصلا تغییراتی نداشته آدرس مدیریت رو چه طور باید عوض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) با استفاده از اسکریپت تغییر وضعیت فعال یا غیرفعال نمودن افزونه های جوملا آخرین افزونه های نصب شده رو غیرفعال کنید و بررسی کنید. ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.demo 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام ببخشید من ادرس مدیریت سایت رو که میزنم ارورThis page isn’t working رو میده من جوملا رو که 3.7 اپدیت کردم صفحه مدیریت بهم ریخت برای درست شدنش یک کد رو به فایل زبانش اضافه کردم ودرست شد بعد 3.7.1 که اومد اپدیت کردم دوباره به هم ریخت رفتم داخل سی پنل بعدش دیگه هرکاری کردم نه سایت اومد بالا نه مدیریت جوملا فقط سی پنل میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 2 ساعت قبل, mr.demo گفت: سلام ببخشید من ادرس مدیریت سایت رو که میزنم ارورThis page isn’t working رو میده من جوملا رو که 3.7 اپدیت کردم صفحه مدیریت بهم ریخت برای درست شدنش یک کد رو به فایل زبانش اضافه کردم ودرست شد بعد 3.7.1 که اومد اپدیت کردم دوباره به هم ریخت رفتم داخل سی پنل بعدش دیگه هرکاری کردم نه سایت اومد بالا نه مدیریت جوملا فقط سی پنل میاد درود خب جوملای 3.7 هنوز فارسی و بهینه نشده. توجه داشته باشید که توی این نسخه سیستم تاریخ هم تغییر کرده و آپدیت به این نسخه هنوز کار درستی نیست! بهتره از هاستینگتون بخواید تا براتون بکاپ سالم رو ری استور کنن. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.demo 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 من بعد از اینکه مشکل فونتم حل شد اپدیت 3.7.1 اومد اپدیت کردم دوباره بهم ریخت و دیگه درست نشد رفتم تو قسمت اپدیت داخل همون صفحه مدیریت به صورت دستی فایل نسخه 3.6.5 رو بهش دادم گفتم شاید برگرده نسخه قبل و درست بشه که دیگه نیامد بالا داخل سی پنل رفتم و فایل جوملا رو دوباره اکسترکت کردم و بعد اومدم تو صفحه مدیریت دیدم نوشته نصب با موفقیت انجام شد و باید پوشه installation حذف بشه من زدم حذف شد و دیگه از کار افتاد الان این جوری شد لطفا بگید چیکار کنم اینم ادرس سایت www.zigoratdesigner.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidpand 0 ارسال شده در مرداد 98 من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. یک سایت بود که از یک هاست به یه هاست جدید انتقال داده شده. وقتی آدرس صفحه مدیریت رو میزنیم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی. در فایل index.php در فولدر administrator به کد زیر که میرسه ریدایرکت میشه به صفحه اصلی سایت: // Initialise the application. $app->initialise(array( 'language' => $app->getUserState('application.lang') )); وقتی کامنتش میکنم صفحه مدیریت باز میشه ولی بهم ریخته است. لطفا یکی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 98 سلام شما کلا کد اجرا کننده هسته جوملا رو کامنت می کنید نه ریدارکت رو در واقع ریدایرکت یا از htaccess انجام میشه یا از یک پلاگین باید ببینید از کدوم این ریدارکت در حال انجام هست ؟ برای تست هم می تونید htaccess درون administrator رو از یک جوملا خام کپی کنید و برای پلاگین ها هم می تونید برید تو phpmyadmin دونه دونه از جدول extensions غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر