g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 سلام بعضی وقت ها که کش سایتم رو خالی میکنم یا رفرش میکنم فونت ها مربعی میشند یا از منوهاشون خارج میشند! که با یه رفرش دیگه درست میشند ( البته با رفرش دوم هم احتمال داره درست نشه ولی با کلیک روی منوی اصلی یا همون خانه قطعا درست میشه!) عکس رو پیوست کردم راستی فونت قالب b yekan هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 ببینید در صفحات وب یه فونت فارسی داریم یه فونت انگلیسی. فونت سایت اگه کلا انگلیسی باشه خودکار فونت فارسی تنظیم میشه رو Arial ولی اگه فونت فارسی باشه مث الان (و احتمال زیاد !important هم داشته باشه) این اتفاق میافته یعنی متون فارسی رو درست نشون میده ولی متون انگلیسی رو چون توی فونت فارسی براش تعریف نشده مربع مربع نشون میده. نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ولی در هر حال برای اینکه مشکلتون رو حل کنیم آدرس رو قرار بدید. موفق باشید یا حق 2 واکنش ها : g.alireza و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 ببینید در صفحات وب یه فونت فارسی داریم یه فونت انگلیسی. فونت سایت اگه کلا انگلیسی باشه خودکار فونت فارسی تنظیم میشه رو Arial ولی اگه فونت فارسی باشه مث الان (و احتمال زیاد !important هم داشته باشه) این اتفاق میافته یعنی متون فارسی رو درست نشون میده ولی متون انگلیسی رو چون توی فونت فارسی براش تعریف نشده مربع مربع نشون میده. نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ولی در هر حال برای اینکه مشکلتون رو حل کنیم آدرس رو قرار بدید. موفق باشید یا حق ممنون از توضیحاتتون بله متوجه شدم... اما الان مشکل با همون فونت فارسی هست و اصلا انگلیسی وجود نداره که اشتباه بشه دسترسی رو براتون میفرستم هر موقع فرصت کردید بررسی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر