bahrambaba 0 ارسال شده در فروردین 90 من جوملاي 1.6 جومينا رو روي لوكال نصب كردم و در اولين موارد كار با اون به چيزهائي بر خوردم كه در زير توضيح ميدم. نوشتار مورد دار در بخش استايل ها : يك استايل كه انگار اسمش هست ولي خودش نيست : تو قسمت صندوق پيام ها انگار ترجمه اينا جا افتاده : يه مورد ترجمه اي در شكل زير ديده ميشه . اون عدد 1 چي رو نشون ميده ؟ درباره تنظيمات كجا ميتونم اطلاعاتي كسب كنم. ؟ هنگام خروج از سايت اين پيام برام صادر ميشه ؟ در ابتدا كدينگش utf 8 هم نبود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 سپاس فراوان شنبه نگارش جدیدی منتشر میشه این موارد را رفع میکنیم . باز هم ممنون از مشارکتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahrambaba 0 ارسال شده در فروردین 90 توسايت كه حتما اعلام ميكنيد درسته ؟ سعي ميكنم موارد جديدي كه ميبينم رو هم همينجا اعلام كنم. دست شما هم درد نكنه و خيلي ممنون از تلاشتون. :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinkh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام.همه موارد از منوی ادمین من محو شده .یه دفعه شد.خارج شدم وارد شدم دیدم اینطوریه.از جومینای ۱٫۶٫۲ استفاده می کنم کمک کنید. عکس: http://shervinkh.persiangig.com/jooml.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید! مشکلتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید تا خدمتتون عرض کنم چطور این مشکل رو رفع کنید... (دوست داشتم همینجا راهنماییتون کنم ولی به خاطر عدم رعایت قوانین معذورم!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر