hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت همگی دوستان من زمانی که رنگ قلم بعضی از پست ها رو از سیاه به رنگ دیگری تغییر میدم تمامی پست های زیر اون هم تغییر رنگ میدن با این مشکل چی کار باید کرد؟ به عنوان نمونه به این صفحه برید ببینید زیر پست پیامک تغییر رنگ ایجاد شده است. http://www.hamrahemontazer.com/index.php?start=5 البته من نمی دونم قرار دادن نام سایت مشکل داره یا نه منتظر پاسخ دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 ممکنه از css های قالبت باشه. با یه قالب دیگه تست کن ببین همین می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 با همین قالب روی سایت آزمایشی تست کردم اما مشکلی ایجاد نشد. ببینید: http://www.hamrahemontazer.gigpa.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست من هیچ اشکالی نداره اسم سایتتون را قرار بدید قالب قبلی را نصب کنید و لینک بدید ببینم کد های تصحیحش را براتون میفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 بسیار متشکر من کلا یک قالب روی سایت دارم اونم الان فعاله www.HamraheMontazer.Com اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 من منتظر شما هستم اگر نیاز دارد قالب رو قرار بدم بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام * آیا مطالبتونو از سایت دیگری کپی کردید ؟ *آیا مطالبتون رو تو نرم افزتر دیگه ای (مثلا ورد ) تایپ کرده و بعد کپی و در سایت قرار دادید منظورم همون مطلبی هست که با تغییر رنگ اون مطالب دیگرتون هم تغییر رنگ می دهند . خارج از گود اگه طراح قابتون رو از نزدید دیدید حتماً سلام منو بهش برسوید .... بگید سعید (آتروپات) گفت مرد مومن ( محمد عزیز ) این رسم رفاقت نیست موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1635 0 ارسال شده در تیر 89 حالا که رفیق در اومدید بهتر شد اما در مورد مطالب : دو حالت داره بعضی وقتها تایپ می کنم و بعضی از اوقات کپی میشه اما اول به Notepad می برم بعد کپی در سایت میکنم در هر دو صورت این مشکل پیش میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام با قالبهای دیگه هم همین مشکل رو دارین ؟ تست کنید ( با اینکه فکر نمیکنم مشکل از قالب باشه ) به احتمال زیاد از همن ک÷ی پست هستش. این مشکل در بخش خواصی صورت گرفته یا ... موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر