behrad 7 ارسال شده در خرداد 94 درودمن هرچی میخوام وارد ادمین سایتم بشم نمیتونماز پی اچ پی مای ادمینم رفتم عوض کردم پسوردو ولی بازم نمیرههیچ اروری هم نمیدهنمیدونم باید چیکار کنمهیچ افزونه ای اضافه یا پاک هم نکردم فقط از مدیریت کاربران پسورد عوض کردم دیگه وارد نشددسترسی بدم به یکی از اساتید؟سپاسگزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 از اسکریپت تغییر پسورد مدیریت جوملا پسوردتون رو عوض کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در خرداد 94 از اسکریپت تغییر پسورد مدیریت جوملا پسوردتون رو عوض کنید. توی مدیریت کاربران در ادمین سایت رمز عبور تغییر دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 در جواب: از پی اچ پی مای ادمینم رفتم عوض کردم پسوردو ولی بازم نمیره میگم برای عوض کردن پسورد از اسکریپت تغییر پسورد مدیریت جوملا استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر