serzo 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام خدمت دوستان عریز... من یه مشکلی با یکی از قالب هام دارم، این که مطلب رو نمایش نمی ده و فقط عنوان رو نمایش میده...وقتی تو منو همون مطلب نوع قالب رو عوض میکنم مطلب رو نمایش میده ولی تو این قالبی که من میخوام نمایش نمیده...مشکلم از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما به دلیل اینکه در مطلب شما حالت بازنویسی روی جوملا صورت گرفته است وارد پوشه html در قالب خود شوید و پوشه com_content رو تغییر نام بدید مثلا com_content1 بعد تست کنید ایا درست شده است یا خیر 1 واکنش ها : serzo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
serzo 0 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما به دلیل اینکه در مطلب شما حالت بازنویسی روی جوملا صورت گرفته است وارد پوشه html در قالب خود شوید و پوشه com_content رو تغییر نام بدید مثلا com_content1 بعد تست کنید ایا درست شده است یا خیر ممنون از پاسخ شما....مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر