alisadat 0 ارسال شده در خرداد 94 با سلام. سایت من با آدرس parsagro.com طی یکی دو روز گذشته از دسترس خارج شده در حالی که قسمت سرپرستی در دسترس هست. هر کدوم از دوستان که لطف کنن و در رفع خطای پیش اومده به من کمک کنن ازشون ممنون میشم. اعلام کنید تا دسترسی بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisadat 0 ارسال شده در خرداد 94 ضمنا پیغام زیر هنگام لود سایت نمایش داده می شودک Not FoundThe requested URL /fa/ was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. خواهش میکنم من را راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 94 با سلام به نظر می رسه که سایت شما دو زبانه است. آیا افزونه سئو یا چیز دیگری نصب کردی؟ اگر هم دوست داشتی دسترسی در پیغام خصوصی بده نگاه کنم. شاید بتونم کمکتون کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام دسترسی رو ارسال کنید ایشالا مشکل حل میشه.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisadat 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام. من به 2 تا از دوستان دسترسی دادم. اما جوابی ندادن. لطف کنید از دوستانی که میتوونن در زمینه رفع این مشکل به من کمک کنن پیام بدن تا دسترسی بدم بهشوم. خواهش میکنم بهم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 94 با سلام بهتره ماهی گیری یاد بگیرید آخرین تغییراتی که دادید رو برسی کنید و تغییرات رو به حالت قبل برگردونید نه صرفا میخواین مشکلات باهوش به مدیر همسایه تیکت بزنید که بکاپ دو سه روز پیش رو برگردونه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisadat 0 ارسال شده در خرداد 94 با سلام بهتره ماهی گیری یاد بگیرید آخرین تغییراتی که دادید رو برسی کنید و تغییرات رو به حالت قبل برگردونید نه صرفا میخواین مشکلات باهوش به مدیر همسایه تیکت بزنید که بکاپ دو سه روز پیش رو برگردونه یا حق سلام. طی چندین ماه اخیر هیچ تغییری انجام نشده است و من به طور اتفاقی متوجه عدم کارکرد سایت شدم. خوب حداقل یه راهنمایی بکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در خرداد 94 بهم دست رسی بده درست کنم یک بار سایت من هم همین جور شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 در مدیریت پلاگین ها ببینید پلاگین دوزبانه کردن سایت فعال نشده؟ اگه فعاله غیرفعالش کنید درصد میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر