احسان1 0 ارسال شده در خرداد 94 سایتی طراحی کردم بر اساس سیسیتم گرید بوت استرپ و کلاس های بوت استرپ می خوام در حالت موبایل کل سایتم کوچیک شه از طرفی همبرخی از المان های داخلی رو بتونم با استفاده از سیستم گرید در حالت موبایل کنترل کنم(مثلا اگه تو یه سطر 5 تا ستون دارم در حالت موبایل بشه 3 تا)چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام بهتره شما برید توی سایت getbootstrap.com و یک نگاه سطحی به حالت ریسپانسیو بندازید صد در صد مشکلتون حل میشه یاعلی 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما در تکمیل حدفدوست مون باید عرض کنم که اگر فایل resposive خود بوت استرپ رو به قالب add کنید مشکل حل میشه البته به شرطی که همچنان از همون المان های بوت استرپ جهت div بندی استفاده کنید 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر